Beşiktaş'ta yönetim Domagoj Vida için resmi teklif bekliyor

Beşiktaş'ta yönetim Domagoj Vida için resmi teklif bekliyor

Beşiktaş Yönetimi, Premier Lig’de transfer döneminin sona ermesi sonrasında Domagoj Vida’nın satışı için İspanya ve Fransa kulüplerinden umutlu...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın geçen sezonun ara transfer döneminde kadrosuna bedelsiz olarak kazandırdığı Domagoj Vida, yarım dönemde ortaya koyduğu başarılı performansın ardından piyasasını artırmıştı. Dünya Kupası’nda Hırvatistan Milli Takımı formasıyla turnuva ikinciliği yaşaması sebebiyle değerini daha da artıran 29 yaşındaki futbolcu için İngiltere Premier Lig ekipleriyle görüşme yapan yönetim, beklediği seviyede teklif alamamıştı.

İngiltere’de transfer döneminin sona ermesinin ardından yönetim, tecrübeli futbolcu için harekete geçti.

Premier Lig planları bozuldu

Kulübün bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer almaması sebebiyle mali olarak küçülme kararı alan yönetim; Alvaro Negredo’nun takımda kalması, Türkiye’deki döviz artışı gibi sebeplerden dolayı giderlerinin artması sonrasında Vida’yı satmak için çalışmalarına başladı.

Asbaşkan Umut Güner’in, bu doğrultuda daha önce kulüp olarak çalıştıkları menacerlerden Vida için teklif getirmelerini istediği kaydedildi. Bu gelişme sonrasında Fransa Lig 1 ve İspanya La Liga’dan birçok kulüple menacerler aracılığıyla temasların başladığı kaydedildi.

Konuşulan rakam 15 milyon Euro

Premier Lig’de transfer döneminin devam ettiği süreçte Vida için 25 milyon Euro’luk bonservis bedeli belirleyen yönetimin, Ada’da kapıların kapanmasının ardından bu düşüncesinde değişime gittiği ve gelecek teklife göre çalışma yapılacağı belirtildi.

Fransa ve İspanya’dan Vida için 15 milyon Euro seviyesinde teklifler olduğu, temasların gelecek hafta içerisinde resmi görüşme düzeyinde başlayacağı konuşuluyor. (Fanatik)

Etiketler :