Beşiktaş'ta yüksek gerilim!

Beşiktaş'ta yüksek gerilim!

Beşiktaş Yönetimi ile Disiplin Kurulu karşı karşıya geldi. Yönetici Seyit Ateş'le Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar arasındaki kavga gündem oldu. İkisi de karşılıklı kulüpten ihraç şikayetinde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Disiplin kurulu başkanı Ahmet Akpınar ile yönetici Seyit Ateş arasında 6 ay önceki Divan Kurulu’nda yapılan tartışma, karşılıklı üyelikten atılma için şikayet konusu oldu. Önce yönetici Ateş, disiplin kurulu başkanı Akpınar’ı, disipline şikayet etti. Buna karşılık olarak da Akpınar, Ateş’i yönetime şikayet etti. Talepler aynı; üyelikten ihraç.

‘Ben kavgadan kaçmam’

 

Bu ilginç olayın iki kahramanına söz verelim. Akpınar: “Yönetici Seyit Ateş, Divan Kurulu seçimi öncesi beni aradı. Tevfik Yamantürk’ün Başkan aleyhine yaptığı konuşmaların hakaret içerdiği ve kendisine ceza verilip seçime girmemesini istedi. Kulüpten ihraç edilmesi gerektiğini belirtti. Karşı çıkınca bana cephe aldı. 6 ay önceki olayı şimdi gündem değiştirmek için konu ettiler. Beni, bana şikayet etti. Kendisine cevap vereceğiz. Ben de kendisini yönetime şikayet ettim. Zira seçime hile karıştırmanın tüzükdeki karşılığı kesin ihraçtır. Yönetim işleme koyup koymaz bilemem. Ben kavgadan kaçmam.”

‘500 kişi önünde hakaret’

Seyit Ateş ise, “Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar, iddia ettiği olayın telefon kaydı olduğunu divanda açıkladı. Ben de, öyle bir şey söylediğim, ispat et kafama sıkarım dedim. Kendisi, 'Sen de kafa mı var sıkacaksın' diye 500 kişi önünde hakaret etti. Ayrıca telefon konuşmamızı kaydetmesi de suçtur. İhraç için başkanı olduğu kurula resmi şikayette bulundum. Bakalım ne cevap gelecek” dedi. (Fanatik - Orhan Yıldırım)