''Beşiktaş'taki en kıymetli anım...''

''Beşiktaş'taki en kıymetli anım...''

Uğur Boral'dan Beşiktaş günlerine dair ilginç açıklamalar...

Beşiktaş’ın ve Milli Takım’ın eski futbolcularından Uğur Boral, Four Four Two Dergisi’ne verdiği röportajda Beşiktaş günlerine dair açıklamalarda bulundu:

*Samsunspor’dan Beşiktaş’a transferini maliyetinden, yaşından ve küme düşen takımdan geldiğin için eleştiren çok fazla Beşiktaş taraftarı vardı. Zorlandın mı?
Samsunspor’dan aldığım para Beşiktaş’takinden daha fazlaydı. Sadece bu kadarını söyleyeceğim

*Beşiktaş’taki en kıymetli anın neydi?
Orada çok güzel bir arkadaşlık kurmuştuk. Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Cenk Gönen, Necip Uysal, Atınç Nukan benim askerlerimdi. Kağıt oyunları oynardık, bir odada ne muhabbetler ederdik! Hiçbiri burada anlatılacak gibi değil. Fenerbahçe’de de başarılı olduğumuz dönemde Türk futbolcularla aramız böyleydi.

*Takım gerçekten ikiye bölünmüş müydü?
Sadece kültürel farklarımız vardı.

*Beşiktaş’taki sakatlığın kariyerini nasıl etkiledi?
Her şey  çok iyi giderken olmuştu. 17 maçın 17’sinde oynamıştım. Feda sezonunda beklentilerin aksine çok iyiydik ama bu sefer de diğer dizimin çapraz bağları koptu. Ben toparlanana kadar Slaven Bilic geldi ve onunla hiçbir zaman aynı şeyleri düşünemedik. Çok  iyi maçlar çıkardım ama beni tercih etmedi. Kampın yıldızı olmama rağmen bana fırsat vermedi.

*Kendini o bunalımlı dönemlerde filmlere mi vurdun?
Bir günde beş film izlediğim olur! Vizyona her giren filmi izlerim, eskilerden eksiklerimi tamamlarım. Hem favori aktörüm Mel Gibson olduğundan, hem de İçinde her şeyi barındıran bir film olduğu için Braveheart her zaman favorimdİr. Breaking Bad en sevdiğim dizilerden biriydİ. Şimdilerde de The Walking Dead vazgeçilmezim. (For Four Two)