Beşiktaş'tan 3 milyon euroluk transfer teklifi! Almanlar duyurdu

Beşiktaş'tan 3 milyon euroluk transfer teklifi! Almanlar duyurdu

Valerien Ismael'in transfer raporu doğrultusunda çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların İsviçreli futbolcu için 3 milyon euroluk transfer teklifi yaptığını Alman basını duyurdu. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda kadrosuna yeni isimleri dahil eden siyah-beyazlıların, tecrübeli futbolcu için 3 milyon euroluk transfer teklifi yaptığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

CENK TOSUN, SAİSS VE GEDSON İMZALADI

Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda oldukça kötü bir sezonu geride bırakan siyah-beyazlılar gelecek sezon öncesi kadrosunda eksik gördüğü mevkilere flaş isimleri dahil etti. Siyah-beyazlılar, Domagoj Vida'nın ayrılmasının ardından kadroda oluşan boşluğu Romain Saiss ile doldurdu. Tecrübeli savunmacıyla 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Beşiktaş, sözleşmesi elinde bulunan Romain Saiss'i transfer ederken herhangi bir bonservis bedeli ödemedi.

Siyah-beyazlıların geçtiğimiz sezon devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Gedson Fernandes de takıma katıldı. Portekizli orta saha ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. Beşiktaş, Gedson Fernandes'i transfer etmek için Benfica'ya 6 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Portekizli oyuncunun satışından elde edilecek bonservisin yarısının Benfica'ya verileceği Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirildi.

Beşiktaş'ta Michy Batshuayi ve Güven Yalçın'ın ayrılmasının ardından forvet hattında oluşan boşluğa da ilk takviye yapıldı. Siyah-beyazlılar bonservisini elinde bulunduran Cenk Tosun'la transfer için anlaştı. 31 yaşındaki santraforla 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

ÜST ÜSTE İÇ TRANSFER HAMLELERİ

Siyah-beyazlılarda bu dönemde üst üste iç transfer hamleleri de geldi. Beşiktaş Kulübü öncelikle genç futbolcular Emirhan İlkhan ve Emre Bilgin'le yeni sözleşme imzaladı. Süper Lig devi daha sonra sözleşmesi sona eren Atiba Hutchinson ile 1 yıllık yeni anlaşma konusunda el sıkıştı.

FASSNACHT GÜNDEME GELDİ

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları kapsamında gündeme gelen son isim Christian Fassnacht oldu. Siyah-beyazlılar, 28 yaşındaki orta sahayı kadrosuna katmak için harekete geçti. Alman basınından Blick, Beşiktaş'ın Young Boys'a yaptığı transfer teklifini duyurdu.

FARK 1 MİLYON EURO

Alman basını; Siyah-beyazlıların, İsviçreli oyuncu için Young Boys'a 3 milyon euroluk transfer teklifini ilettiğini aktardı. İsviçre temsilcisinin Christian Fassnacht için 4 milyon euroluk bir bonservis beklentisinin olduğu kaydedildi.

YILLIK ÜCRETİ DE BELLİ OLDU

Beşiktaş Teknik Diretkörü Valerien Ismael'in Christian Fassnacht'ın çok yönlü bir oyuncu olması nedeniyle bu transferi çok istediği kaydedildi. Siyah-beyazlıların, 28 yaşındaki orta sahaya yıllık yaklaşık 1 milyon euro garanti ücret ödemeye hazır olduğu belirtildi. Öte yandan Christian Fassnacht'ın yurt dışında forma giymek istediği ve önündeki en makul seçeneğin Beşiktaş olduğu aktarıldı.

BEDELSİZ GELDİ

FC Zürich altyapısında futbola başlayan İsviçreli oyuncu daha sonra Red Star, DC Thalwil, FC Tuggen, Winterthur ve Thun'da oynadı. Christian Fassnacht, 2017-2018 sezonu başında bedelsiz olarak Young Boys'a transfer oldu. 28 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor. (Skorer)