Beşiktaş'tan 3 yıldızlı forma projesi!

Beşiktaş'tan 3 yıldızlı forma projesi!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, camiaya Vodafone Park'ta verdiği iftar sonrası özel açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - Orman, "12 Temmuz'da üç yıldızlı formalarımız satışa çıkıyor. Arkadaşlar ayrıntılı bir hazırlık yapıyor. 12 Temmuz'a kadar iki yıldızlı formalar ve mevcut ürünler indirimli olarak satılacak. 12 Temmuz'dan itibaren taraftarımızdan üç yıldızlı formalarımızı almalarını istiyoruz. Hedefimiz, hayalimiz ilk etapta bir milyon üç yıldızlı forma satmak... Taraftarımızın son yıllarda camiaya verdiği destek ortada... Yine aynı desteği vereceklerine yürekten inanıyorum. Profesyoneller, yeni formalar üzerinde titizlikle çalışıyor. Taraftarımızın beğeneceği, son derece şık formalar olacak" dedi.

ABOUBAKAR'A RENNES KANCASI
Öte yandan Beşiktaş'ın yeniden renklerine bağlamak istediği Aboubakar'a Rennes'in talip olması moralleri bozdu. Beşiktaş, Kamerunlu santrforun bonservisini elinde bulunduran Lorient ve Porto'ya teklifini yapmış ve beklemeye geçmişti.

CAMİA İFTARDA BULUŞTU
Beşiktaş camiası, siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulunun katılımıyla önceki akşam Vodafone Park'ta iftarda bir araya geldi. İftara, Beşiktaş'ın eski yöneticileri ve basın mensupları da katıldı. (Sabah/Fatih Doğan)