Beşiktaş'tan Abdülkerim Bardakçı harekatı

Beşiktaş'tan Abdülkerim Bardakçı harekatı

Stoper mevkiine bir yabancı bir de yerli oyuncu transfer etmek isteyen siyah-beyazlılarda Abdülkerim Bardakçı ismi öne çıktı.

Ajans Beşiktaş - Konyaspor ile başarılı bir sezonu geride bırakan ve A Milli Takım'a kadar yükselen 26 yaşındaki oyuncu, daha önce Sergen Yalçın'ın da olumlu görüş bildirdiği bir isimdi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan sol stoper için yönetimin önümüzdeki günlerde resmi olarak Konyaspor'un kapısını çalması bekleniyor. Kartal'ın Abdülkerim'e alternatif olarak belirlediği isim ise Gençlerbirliği'nden Arda Kızıldağ...

Abdülkerim Bardakçı kimdir?

7 Eylül 1994 tarihinde Konya'da dünyaya gelen Abdülkerim Bardakçı, altyapı kariyerinde Fenerspor ve Konyaspor'da top koşturdu. Profesyonel futbol kariyerine Konyaspor'da start veren Bardakçı daha sonra 1922 Konyaspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay SK kadrolarında yer aldı.

U-21 Milli Takımımız'da 2 maça çıkan Abdülkerim, 6 maça çıktığı U-20 Milli Takımımız'da 2 gole imza attı. 12 maça çıktığı U-19 Milli Takımımız'da da 2 gole imza atan Bardakçı, U-18 Milli Takımımız'ın formasını ise 6 maçta terletti.

Kariyerinde 1 kupa kaldıran 26 yaşındaki savunma oyuncusu, 2016-17 sezonunda Konyaspor formasıyla Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Kariyerinde en fazla maça Konyaspor formasıyla çıkan Abdülkerim Bardakçı, yeşil-beyazlı ekipte 72 maçta süre aldı. Adana Demirspor'da 40 maça çıkan Bardakçı, Samsunspor formasını 33 karşılaşmada terletti. Denizlispor macerasında 32 maçta görev yaparken, Altay kariyerini ise 31 maçla tamamladı.

Etiketler :