Beşiktaş'tan Ada'ya Fellaini çıkarması!

Beşiktaş'tan Ada'ya Fellaini çıkarması!

Başkan Fikret Orman sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fellaini'nin menajeriyle Ada'da bir görüşme gerçekleştirecek.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş gelecek sezon için şimdiden kolları sıvadı... Yönetim Manchester United ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fellaini için dev bir adım atmayı planlıyor. Başkan Orman yöneticilerden Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Umut Güner ile birlikte İngiltere'ye giderek bu oyuncu için masaya oturacak.

TÜM ŞARTLAR ZORLANACAK

Takıma dünya çapında bir yıldız kazandırmak isteyen Fikret Orman ilk hedef olarak aldığı Fellaini'nin menajeriyle görüşme yapacak. Bu zirvede Fellaini için menajere ciddi bir teklif sunması bekleniyor.

INTER VE PSG DE PEŞİNDE

Bu oyuncuya İtalya'nın Inter ve Fransız ekibi PSG'nin talip olduğunu bilen Orman'ın tüm şartları zorlayacağı öğrenildi. Fellaini için 12 milyon Euro'luk bir rakam sunulabileceği gelen bilgiler arasında.

ÖN PROTOKOL DA GÜNDEMDE

Beşiktaş' ı yakından takip eden Fellaini'nin ise yapılacak teklifin uygun olması durumunda geleceği öğrenildi. Fellaini ile anlaşma sağlandığı takdirde Belçikalı futbolcu ile ön protokol da imzalanacak.

5 SEZONDUR M.UNITED'TA

Belçikalı yıldız Marouane Fellaini 5 sezondur İngiltere'nin Manchester United takımında oynuyor.

İLK KULÜBÜ STANDARD LIEGE

Fellaini futbol hayatına 2006-2007 sezonunda Belçika ekibi Standard Liege'de başladı. Ardından Everton'a gitti. Bu sezon 11 resmi karşılaşmada oynayan Fellaini toplam 4 gol kaydetti.

(Takvim)

Etiketler :