Beşiktaş'tan Atiba'ya hiç beklemediği bir teklif!

Beşiktaş'tan Atiba'ya hiç beklemediği bir teklif!

Beşiktaş Yönetiminin Atiba'dan futbolcu-antrenör ya da sadece Şenol Güneş'in yardımcısı olarak devam etmesini isteyeceği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Atiba ile 600 bin euro garanti para ve maç başı ücret karşılığında anlaşamayan siyah-beyazlılar, Kanadalı futbolcuyu değişik formüllerle elde tutmaya çalışacak. Kartal, sunacağı bu öneriyle iki krizi birden ortadan kaldırmış olacak.
 
Beşiktaş Yönetimi, Atiba Hutchinson krizini çözebilmek için yeni formüller buldu ve bunu Kanadalı oyuncuya sunma kararı aldı.

İç transferde Atiba ile kıran kırana pazarlıklar içerisinde olan Beşiktaş Yönetimi, yıllık garanti ücretini 600 bin euroya düşürüp, maç başı performansa dayalı bir teklif sunmuştu. Ancak buna soğuk bakan Atiba, şimdi yeni bir öneriyle karşı karşıya kalacak.

Siyah-beyazlılar Atiba’ya antrenörlük teklif edecek. Daha önce Yusuf Şimşek ile görüşen siyah - beyazlı yönetim, Atiba meselesini bu hafta içerisinde tamamen çözmeye çalışacak.
 
İstanbul’u ve Beşiktaş’ı çok seven Atiba’yı kaybetmek istemeyen siyah - beyazlı kulüp, önümüzdeki sezon ilk on birde oynama garantisi olmayan Atiba’ya iki öneride bulunacak. Bunlardan biri tamamen futbolu bırakarak teknik direktör Şenol Güneş’in yardımcılığını yapmak, diğeri ise futbolcu-antrenör olarak kulübede oturmak...
 
Beş sezondur Beşiktaş’ta görev yapması ve artık siyah-beyazlıların iç dinamiklerini çok iyi bilmesi nedeniyle, Atiba’yı antrenör yapmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, böylece bir taşla iki kuş vuracak. Siyah - beyazlı yönetimin Atiba’yı hem oyuncu hem de antrenör olarak tutmak istediği ve iki krizi birden çözmeyi hedeflediği dile getirildi. Karakteriyle ve uyumlu yapısıyla takım içerisinde çok sevilen Atiba’nın bu teklif karşısında vereceği yanıt ise merak konusu oldu.
 
5 sezonda 194 maç

Beşiktaş’ta 5 sezondur forma giyen Atiba, 194 maçta forma şansı buldu. Kanadalı futbolcu 9 kez ağları havalandırmayı başardı. Atiba 19 sarı kart, 3 kırmızı kart gördü.

Etiketler :