Beşiktaş'tan Atletico Madrid'e sürpriz bonservis teklifi!

Beşiktaş'tan Atletico Madrid'e sürpriz bonservis teklifi!

Stoper transferi için sürpriz bir hamle yapan Beşiktaş, Atletico Madrid’e yıldız oyuncusu için resmi teklifini iletti.

Ajans Beşiktaş - Stoper bölgesi için transfer çalışmalarını uzun süredir devam ettiren Beşiktaş'ta İtalyan kulübü Sassuola'da forma giyen milli futbolcu Kaan Ayhan gündeme gelmiş fakat yüksek bonservis talebi nedeniyle transfer iptal olmuştu.

İTALYANLAR YÜKSEK BONSERVİS İSTEDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın özellikle istediği milli yıldızın transferi için kulübüyle uzun süre görüşme yapan siyah-beyazlı ekip Kaan Ayhan'ı ikna etse de İtalyan kulübünün istediği bonservisi aşağıya çekemeyince defter kapandı.

ATLETİCO MADRİD'E RESMİ TEKLİF YAPILDI

9 Eylül'de kapanacak olan Süper Lig yaz transfer döneminde son günlere girilirken artık geç kalmak istemeyen Beşiktaş, Atletico Madrid'in kapısını stoper transferi için çaldı ve 22 yaşındaki futbolcusuna resmi teklifi iletti.

HEDEF FRANCİSCO MONTERO

Kaan Ayhan için yaptığı girişimlerden sonuç alamayınca stoper transferinde rotasını eski futbolcusu Francisco Montero’ya çeviren Beşiktaş, Atletico Madrid’e resmi teklifini iletti.

BONSERVİSİNİN %50'SİNE 1.5 MİLYON EURO

Siyah-beyazlıların, geçen sezon kiralık oynayan 22 yaşındaki İspanyol futbolcunun bonservis haklarının yüzde 50’si için Atletico Madrid’e 1.5 milyon euro önerdiği belirlendi.

MADRİD TEKLİFE SICAK BAKIYOR

İspanyol kulübünün Beşiktaş'ın yaptığı bu sürpriz teklife sıcak baktığı öğrenildi. Kulüplerin anlaşması halinde Montero’nun bonservisinin yarısı Beşiktaş’a ait olacak.

SATILIRSA BONSERVİSİN YARISI ATLETİCO'YA

Siyah-beyazlı ekip, genç futbolcuyu sezon sonunda başka bir kulübe satmak isterse anlaşma gereği elde edeceği bonservisin yarısını Atletico Madrid’e verecek.

SERGEN YALÇIN DA AÇIKLADI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da dün akşam katıldığı TV programında İspanyol futbolcuyla ilgili 'Montero'yu bonservisiyle almayı düşünüyoruz. Montero'nun ayağı iyi. İspanyolların ayağı iyi oluyor. Hem bizi biliyor Montero.' açıklamasını yaparak transferi doğrulamıştı.

BEŞİKTAŞ TWEETLERİNİ BEĞENDİ

Tüm bu görüşmeler devam ederken Francisco Montero resmi Twitter hesabından Beşiktaşlı taraftarların kendisi için yaptığı transfer çağrılarını içeren tweetleri beğendi. (Skorer)