Beşiktaş'tan başsağlığı mesajı

Beşiktaş'tan başsağlığı mesajı

Beşiktaş, vefat eden spor spikeri Emre Gönlüşen için başsağlığı mesajı yayımladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, vefat eden spor spikeri Emre Gönlüşen için başsağlığı mesajı yayımladı. Siyah beyazlıların yayımladığı mesajda, ''Başarılı spor spikeri Emre Gönlüşen'i kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.'' ifadelerine yer verildi.

EMRE GÖNLÜŞEN KİMDİR?

Emre Gönlüşen, 22 Ekim 1978 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Adana Şehir Tiyatrosu Konservatuvarı'nda iki sene kadar diksiyon eğitimi alan Emre Gönlüşen, taraftarı olduğu Adanaspor maçlarını seslendirme ümuduyla, bölgesel yayıncı kuruluşun kapısını çaldı.

Onay aldıktan sonra her gün seslendirme için kanalın yolunu tutan Gönlüşen, böylelikle televizyon dünyasının içine girdi. Bir süre sonra kanalda tam zamanlı işe giren Emre Gönlüşen, kurgu, montaj, haber spikerliği ve müzik-komedi gibi çeşitli programlar yaptı. 

Bu işi profesyonel profesyonel olarak yapmak isteyen Emre Gönlüşen, o dönem İtalya Ligi'ni yayınlayan TV 8'e deneyimlerinden bahsederek mail atmıştır. 

TV 8 yönetimi tarafından kanala davet edilen Emre Gönlüşen, ayağının tozuyla İnter Milan maçını anlatmış ve beğenilince işe resmen başlamıştır.

Emre Gönlüşen bu adımın ardından kariyerine D Spor, Telesport, NTV Spor ve Bein Sports ile devam ettirmiştir.

Spor tutkusu haricinde sıkı bir müzik takipçisi olan Gönlüşen, Rolling Stones ve Beatles hayranıdır.

Bir süredir kanser tedavisi gören Emre Gönlüşen 9 Ağustos 2020 tarihinde hayatını kaybetti.

Etiketler :