Beşiktaş'tan "Bekolu yıllar" sergisi

Beşiktaş'tan "Bekolu yıllar" sergisi

Beşiktaş, efsane sponsoru Beko ile 20 yılı geride bıraktı. 20 yıllık iş birliği özel bir sergi ile taçlandı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın efsane sponsoru Beko ile toplamda 7 lig şampiyonluğu ve 21 kupa ile önemli başarılara imza attığı 20 yıllık iş birliği, Beşiktaş JK Müzesi’nde açılan özel bir sergiyle, Kara Kartal’a gönül verenlerle buluştu.

Serginin açılış törenine; Başkan Fikret Orman, Koç Holding Şeref Başkanı ve Divan Kurulu Üyesi Rahmi Koç, Muhasip Üye, Basketboldan Sorumlu İcra Kurulu Üye Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Pazarlama ve Yeni Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, E-Spor’dan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Koç Holding Turizm, Gıda, Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, Arçelik A.Ş. CEO’su Hakan Bulgurlu, Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Arçelik A.Ş. Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Yalım Uzun ve davetliler katıldı.

Fikret Orman, serginin açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Beşiktaş JK olarak; kurumsallaşma, tesisleşme ve sportif başarı anlamında çok değerli adımlar atıyoruz. Geçmişten bugüne birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız Beko ile son derece kıymetli bir 20 yıla imza attık ve iş birliğimizi sürdürüyoruz. Beko, 1988-2004 yılları arasında kesintisiz 16 yıl, 2014’den de günümüze gelene kadar Beşiktaş JK formasında yer alarak bu anlamda Türkiye’de gerçekleştirilen en uzun sponsorluğa imza attı. Beko’nun bu kadar uzun bir süre değişmeden formamızda yer alması, adeta siyah-beyaz formanın bir parçası gibi hafızlarda yer edinmesini sağladı. Böylece, Beşiktaş taraftarları ile Beko arasında güçlü bir duygusal bağ da kuruldu. Beşiktaş JK olarak kazanacağımız yeni başarıları paylaşma hedefi ile çıktığımız bu yolda, birlikte yeniden büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum”

Orman, konuşmasının ardından Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ile birlikte sergiyi gezdi ve sohbet etti.

Beko sponsorluğunda Kulübümüzün elde ettiği başarıların simgesi olan kupalar, gazete haberleri ve maç görüntülerinden oluşan sergi, Beşiktaş JK Müzesi’nde 20 Mayıs’a kadar devam edecek.

Beşiktaş, Beko iş birliğinin 1988-89 sezonunda başlayıp 2004’e kadar devam eden ilk döneminde 5 lig şampiyonluğu ve toplamda 17 kupa kazanarak tarihindeki en başarılı dönemi yaşadı. 2014 yılında bir kez daha bir araya gelen iki köklü kurum, bu uzun yolculukta, 7 lig şampiyonluğuna ve toplamda 21 kupanın kazanıldığı zaferlerle dolu yıllara birlikte tanıklık etti. 

Etiketler :