Beşiktaş'tan bomba transfer hamlesi! Anderson Talisca sürprizi

Beşiktaş'tan bomba transfer hamlesi! Anderson Talisca sürprizi

Sezon başında kadrosuna kattığı isimlerle transfer dönemine damgasını vuran Siyah-Beyazlılar, devre arasını da hareketli geçirecek. Beşiktaş'ın transfer için listeye aldığı isimler bir bir ortaya çıkarken çok konuşulacak bir yıldız da listeye girdi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’de 12. haftayı 2-1’lik Trabzonspor mağlubiyetiyle kapatıp zirveyle olan farkını 10’a yükselten Siyah-Beyazlılar, Milli arayı güç toplayarak geçirecek. Teknik direktör Sergen Yalçın, takım toparlayıp Milli ara sonrasında bambaşka bir görüntü yaratmayı planlarken yönetim de hareket planını hazırladı.

İLK OLARAK GOLCÜ GELECEK

Sezon başında; Alex Teixeira, Michy Batshuayi ve Miralem Pjanic gibi bomba transferlere imzasını atan Beşiktaşlı idareciler, devre arasında da gaza basacak. Lig ve Avrupa’da özellikle bitirici vuruş konusunda sorun yaşayan takıma ilk olarak golcü takviyesi yapılacak.

CENK BONSERVİSİYLE...

Dizindeki sakatlığını atlatması sonrasında Everton’ın son 2 maç kadrosuna giren Cenk Tosun için İngiliz ekibiyle devre arasında görüşmeler başlayacak. Beşiktaş'ın Cenk Tosun’u bu kez bonservisiyle kadrosuna katmak istediği belirtildi.

KAAN AYHAN İÇİN OCAK SEFERİ

İkinci hamle olarak A Milli futbolcu Kaan Ayhan için sezon başında Sassuolo’yla yaptığı pazarlıklardan sonuç alamayan Beşiktaş Yönetimi, ara transferde bu kez işi çözmeyi planlıyor.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA

A Milli futbolcu Kaan Ayhan’la anlaşma sağlayan idareciler, satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle kapısını çalacağı Çizme ekibini bu kez ikna etmeyi planlıyor.

KAAN OLMAZSA YABANCI GELECEK

Eğer Kaan’da yine beklenen olmazsa Kartal, sezon sonunda bitecek olan kontratını uzatmama kararı aldığı Fabrice N’Sakala’yla devre arasında yollarını ayırıp kontenjanda yer açarak savunma hattına yabancı bir futbolcu transferi yapabilir.

GODIN HALA LİSTEDE

Sezon başında gündeme gelen, İtalya Serie A ekibi Cagliari’de forma giyen Uruguay Milli Takımı'nın kaptanı Diego Godin yine Beşiktaş için hedefler arasına girebilir.

HEDEFTE TALİSCA VAR

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr’la ayrılığın eşiğinde bulunan Anderson Talisca da Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan isimlerden...

LARİN GİDERSE TALİSCA

Yönetim, Milli arada Cyle Larin’le sözleşme uzatmazsa devre arasında Kanadalı futbolcuyla da yollar ayrılabilir. Bu ihtimal halinde Siyah-Beyazlı formayla kiralık olarak görev yaptığı dönemde lige damgasını vuran Talisca için harekât başlayabilir. (Fanatik)