Beşiktaş'tan çifte atak: Borini & Ziyech

Beşiktaş'tan çifte atak: Borini & Ziyech

Beşiktaş; Vincent Aboubakar ve Amir Hadziahmetovic transferlerinin ardından kadrosunu güçlendirmek adına dikkat çekici bir hamleye hazırlanıyor. Bu doğrultuda Siyah-Beyazlılar, iki yıldız için görüşmelerine hız vermiş durumda.

Ajans Beşiktaş - Sağ kanada transfer yapmak isteyen Beşiktaş, iki oyuncu üzerinde yoğunlaştı. Siyah-Beyazlılar, bir süredir gündemde olan Hakim Ziyech’in yanı sıra Fabio Borini’yi de istiyor. Kartal’da hedef, iki oyuncudan birini transfer etmek.

İLK SIRADA HAKIM ZIYECH VAR

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sağ kanat için iki ismi gündeme aldı. Listenin ilk sırasında ise İngiltere Premier Lig devi Chelsea'nin formasını giyen Hakim Ziyech var.

CHELSEA, GÖNDERMEYE SICAK BAKIYOR

PSG'ye transferi son anda iptal olan Faslı oyuncu, kulüpte düşünülmüyor. Bu bölgede birçok oyuncuya sahip olan Mavililer de yıldız oyuncuyu göndermeye sıcak bakıyor. Bu sezon 15 maçta 1 asist yapan 29 yaşındaki futbolcu için bu hafta içerisinde en azından sezon sonuna kadar kiralama formülü üzerinde durulacak.

ZIYECH OLMAZSA BORINI'DE ŞARTLAR ZORLANACAK

Diğer yandan Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Fabio Borini'de flaş bir gelişme yaşandı. Eğer Ziyech olmazsa Borini’de şartlar zorlanacak.

TAKAS FORMÜLÜ

Kara Kartal'ın, Karagümrük forması giyen İtalyan hücum oyuncusu için takas yöntemine gideceği öğrenildi. 31 yaşındaki yıldız için bir miktar paranın yanı sıra Kevin N’Koudou ya da Jackson Muleka’dan birinin, Karagümrük’e gönderilebileceği belirtildi. (Fanatik)