Beşiktaş'tan Daniel Amartey'e yoğun pres!

Beşiktaş'tan Daniel Amartey'e yoğun pres!

Beşiktaş, stoper transferinde yoğun mesai harcıyor. Yönetim, İngiliz ekibi Leicester City’le sözleşmesi sona eren yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak için çalışmalarını hızlandırdı. İdareciler, boştaki futbolcuyu bir an önce almak istiyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Welinton’la yolların ayrılması sonrasında sağ stopere takviye istiyor.

ŞENOL GÜNEŞ'İN İSTEĞİ

Güneş; Omar Colley ve Tayyip Talha Sanuç’a ek olarak istediği üçüncü stoperinin, hem savunmada hem de ön libero oynayan bir isim olmasını talep etti.

AMARTEY ÖN PLANA ÇIKTI

Bu yönde çalışmalarını yürüten Kara Kartal’da ön plana çıkan isim, İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City’le yollarını ayıran Daniel Amartey oldu.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Siyah-Beyazlı takıma kazandırılmak istenen 28 yaşındaki tecrübeli isme, 2+1 yıllık kontrat ve 1.5 milyon Euro garanti ücret artı bonus önerisinin yapıldığı kaydedildi.

YOĞUN MESAİ

Siyah-Beyazlı idarecilerin, birçok taliplisi bulunan oyuncuyu bir an önce ikna edebilmek için yoğun mesai harcadığı kaydedildi. Amartey, bu sezon Leicester City’le 24 karşılaşmada görev yapmıştı. (Fanatik)