Beşiktaş'tan defansa Fatih Kuruçuk hamlesi!

Beşiktaş'tan defansa Fatih Kuruçuk hamlesi!

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandırdı. Defans hattı için arayışta olan siyah-beyazlılar, gündemine Fatih Karagümrük'ten Fatih Kuruçuk'u aldı.

Ajans Beşiktaş - Sezonu çifte kupayla noktalayan Beşiktaş, önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği için kadrosunu genişletiyor. Siyah-beyazlılar, transferde önceliğini defans mevkisine verdi. Arayışlar bu doğrultuda devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği, Karagümrük'le sözleşmesi biten Fatih Kuruçuk için Beşiktaş devreye girdi. 23 yaşındaki stoperle siyah-beyazlılar, geçtiğimiz yaz transfer döneminde de ilgilenmişti.

4 sezon boyunca Karagümrük forması terleten Fatih için görüşme yapan Kara Kartal, uygun rakamların oluşması halinde oyuncunun transferini teknik direktör Sergen Yalçın'a sunacak. Yalçın'ın vereceği raporda yer bulması halinde Fatih'in transferi için daha ciddi adımlar atılacak.

FATİH KURUÇUK KİMDİR?

21 Ocak 1998 yılında İzmir'de dünyaya gelen Fatih Kuruçuk futbol hayatına Bucaspor alt yapısında başladı. Ardından Göztepe alt yapısına geçiş yapan Kuruçuk, Göztepe'de profesyonel oldu. 5 Ocak 2017 yılında Fethiyespor'a transfer olan Fatih Kuruçuk yarım sezon sonra kiralıktan geri döndü. 2017-2018 sezonunda bedelsiz olarak Fatih Karagümrük'e transfer oldu. Geçtiğimiz sezon 16 resmi maçta forma giyen 1.92'lik stoper 1460 dakika sahada kalırken gol ya da asist kaydedemedi. (Sabah)

Etiketler :