Beşiktaş'tan El Shaarawy için yeni teklif!

Beşiktaş'tan El Shaarawy için yeni teklif!

30 yaşındaki kanat oyuncusu Stephan El Shaarawy'nin transferini yaza bırakmak istemeyen Beşiktaş, Roma’ya teklifini güncelledi. Ara transfer dönemi oldukça hareketli geçiren Kara Kartal, anlaşma için İtalyan devinin cevabını bekliyor.

Ajans Beşiktaş - 30 yaşındaki kanat oyuncusu Stephan El Shaarawy'nin transferini yaza bırakmak istemeyen Beşiktaş, Roma’ya teklifini güncelledi. Ara transfer dönemi oldukça hareketli geçiren Kara Kartal, anlaşma için İtalyan devinin cevabını bekliyor. İşte detaylar...

HEDEFLER ARASINA EKLENMİŞTİ

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda takımın hücum hattının soluna yeni bir isim almak için girişimlerde bulunan Kara Kartal, son olarak İtalya Serie A ekibi Roma forması giyen Stephan El Shaarawy’yi hedefleri arasına eklemişti.

BEŞİKTAŞ 1.8 MİLYON EURO ÖNERMİŞTİ

Mısır asıllı İtalyan kanat oyuncusu için ilk etapta Çizme ekibini devre arasında bedelsiz ayrılığa ikna edemeyen yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcu için Roma’ya 1.8 milyon euro bonservis önermişti.

YENİ TEKLİF SUNULDU

Serie A temsilcisinin bu teklife olumsuz geri dönüş yapması sonrasında idareciler, önerisini 2 milyon euroya yükseltti.

88

El Shaarawy, kariyeri boyunca çıktığı toplam 391 maçta, 88 gol kaydetti. İtalya Milli Takımı'yla da 29 karşılaşmada 6 golle oynadı. (Fanatik)