Beşiktaş'tan ''farkındalık'' maçı

Beşiktaş'tan ''farkındalık'' maçı

Beşiktaş RMK Marine takımı, farkındalık yaratmak amacıyla Era Koleji öğrencileriyle birlikte gösteri maçı yaptı.

Erdal Karacan (Amatör Şubeler, Süleyman Seba Tesisi’nden Sorumlu), Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Bedensel Engelliler Şubesi Genel Menajerimiz Erdem Göksel ve Beşiktaş RMK Marine Takımımızın antrenörü Tacettin Çıpa’ya Era Koleji yetkilileri tarafından günün anısına plaket ve çiçek takdim edildi.

Tacettin Çıpa; ‘Bu işin sosyal sorumluluk içerisinde profesyonel bir spor olduğunu hem anlatarak hem de yaşayarak göstermeye çalıştık’

“Era Koleji’nin basketbol oynayan oyuncularına tekerlekli sandalye basketbolunu tanıtmaya ve tarihi ve kuralları hakkında bilgiler verdik. Hem de bu işin sosyal sorumluluk içerisinde profesyonel bir spor olduğunu hem anlatarak hem de yaşayarak göstermeye çalıştık. Ne kadar zor bir spor olduğunu anladılar. İçlerinden belki çok iyi basketbolcular çıkacak. Ama gelecekte yönetici olacaklar. Tekerlekli sandalye basketboluna ve engelli sporlarına sosyal sorumluluk dışında profesyonel bakmalarını sağlayacak bir organizasyonun içerisinde olduk. Katıldıkları için Era Koleji yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bizim açımızdan olduğu kadar kendileri açısından da başarılı bir organizasyon olmuştur.”

Bedensel Engelliler Şubesi Genel Menajerimiz Erdem Göksel; “Era Okulları geldi ve güzel bir organizasyon yaptık. Yeni nesillerin engellileri tanıması, imkan verilirse neler yapabileceğini görmesini ve yeni nesillere taşınması amacıyla bizim için ayrı bir önem taşıyor. Bu tür aktiviteleri geliştirmek istiyoruz” diye konuştu.