Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye Kalinic telefonu!

Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye Kalinic telefonu!

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Kalinic ile Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia edildi. Sarı lacivertliler bu iddiaları resmi sitesinden yalanladı. Fenerbahçe'nin yalanlamayı, Beşiktaş cephesinden gelen telefon sonrası yaptığı belirtildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Kalinic ile Fenerbahçe'nin de ilgilendiği iddia edildi. Sarı lacivertliler bu iddiaları resmi sitesinden yalanladı Fenerbahçe'nin yalanlamayı, Beşiktaş cephesinden gelen telefon sonrası yaptığı belirtildi.

Beşiktaş’ın radarındaki golcü futbolcu için geçtiğimiz gün Fenerbahçe Kulübü resmi sitesinden yaptığı bir açıklama ile oyuncu ile ilgisi olmadığını vurgulamıştı.

Fenerbahçe’nin bu açıklamayı Beşiktaşlı bir yöneticiden gelen telefon üzerine yaptığı iddia ediliyor. Siyah-beyazlı bir yöneticinin Fenerbahçeli idareciyi arayarak "Siz de mi Kalinic ile ilgileniyorsunuz?" sorusu üzerine, sarı-lacivertli yöneticinin "Bizler dost kulüpleriz, böyle bir durum yok" dediği ve üzerine resmi internet sitesinden yalanlama yapıldığı gelen bilgiler arasında. (Milliyet - Nergis Aşkın)

Etiketler :