Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye teklif

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye teklif

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Miha Zajc için Fenerbahçe'ye teklifte bulundu.

Ajans Beşiktaş - Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Miha Zajc için Fenerbahçe'ye teklifte bulundu.

ŞENOL GÜNEŞ BEĞENİYOR

Şenol Güneş'in memnun olmadığı Dele Alli'nin yerine bir orta saha arayışında olan siyah-beyazlılar, tecrübeli teknik adamın çok beğendiği Miha Zajc için ilk resmi girişimde bulundu.

1 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Fenerbahçe'nin 2 milyon euro istediği Zajc için sarı-lacivertli kulübe 1 milyon euro önerdi. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ sarı-lacivertli yetkililere, "Oyuncu bize sezon sonunda bedelsiz olarak önerildi ama kulüpler arasındaki iyi niyetin bir göstergesi olarak bu teklifi yapıyoruz" sözlerini sarf etti.

OCAK AYINDA ALMAK İSTİYORLAR

Siyah-beyazlı kulüp, yurt dışından da talipleri olan Zajc için diğer kulüplerle rekabete girmeyi istemediği için bu transferi ocak ayı içinde bitirmeyi hedefliyor.

FENERBAHÇE DE GÖRÜŞÜYOR

Bir yandan Fenerbahçe'nin de yeni sözleşme görüşmelerini sürdürdüğü 28 yaşındaki oyuncu, yıllık 1.5 milyon euro garanti ücret isterken, sarı-lacivertli ekip bu ücreti fazla buluyor. (Sporx)