Beşiktaş'tan flaş Visca harekatı! Lens, Larin, Orkan + bir miktar para!

Beşiktaş'tan flaş Visca harekatı! Lens, Larin, Orkan + bir miktar para!

Beşiktaş Visca için gözünü kararttı. Boşnak yıldızı teknik direktör Abdullah Avcı’yla birlikte Beşiktaş’ta buluşturmayı planlayan yönetim, düğmeye bastı.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa’da önemli başarılar hedefleyen Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi. 

Şenol Güneş’le yolların ayrılmasının ardından takımın başına Başakşehir’den Abdullah Avcı’yı transfer eden yönetim, takviye planını deneyimli hocanın programı üzerine kurmayı hedefliyor.

Başarılı teknik adamın eski takımı Başakşehir’den ısrarla istediği Edin Visca için çalışma başlayan Beşiktaş Yönetimi, tüm sınırları zorlama kararı aldı. 

Transfere ekonomik olarak büyük bütçe ayırmayacak olan Başkan Fikret Orman’ın, yıldız kanat oyuncusunu ara formülle takımına kazandırmak istediği belirtildi. 

Yine aynı formül!

Başakşehir’in bonservisi için ilk etapta 10 milyon Euro talep ettiği yıldız isim için Siyah-Beyazlılar’ın, takas artı para formülüyle transferi bitirmek istediği bildirildi.

Başkan Orman’ın, takımda düşünülmeyen; Jeremain Lens, Cyle Larin ve Orkan Çınar üçlüsüne ek olarak 2 milyon Euro’luk formülle Başakşehir’in kapısını çalacağı gelen haberler arasında... 

Başakşehir’le 5 yıllık yeni anlaşma sağlamasına rağmen Abdullah Avcı’yı ikna edip takımın başına getiren yönetim, aynı formülü Visca’yla da uygulayıp Boşnak kanat oyuncusuyla el sıkışmalarının ardından düğmeye basabileceği bildirildi.

Başakşehir formasıyla bu sezon 42 maça çıkan Visca, 14 gol ve 15 asistlik performans ortaya koymuştu.

Yeni bir sayfa....

Kariyerinde 8 yıldır Başakşehir forması giyen ve ayrılığa hazır olan Visca’nın, Abdullah Avcı’yla yaşadığı önemli çıkış sebebiyle tercihini Beşiktaş’tan yana kullanabileceği ifade edildi.

29 yaşındaki başarılı futbolcunun, kariyerinde yeni bir sayfa açmak için Kara Kartal’a gitmeye sıcak baktığı ve Kara Kartal’la el sıkışması halinde kulübünden ayrılmak için izin isteyebileceği öğrenildi. (Ajans Beşiktaş)