Beşiktaş'tan Galatasaray'a bir transfer çalımı daha!

Beşiktaş'tan Galatasaray'a bir transfer çalımı daha!

Beşiktaş ile Galatasaray arasında büyük bir transfer rekabeti yaşanıyor. Süper Lig'in iki devi; Ghezzal, Rosier ve Gedson Fernandes'in ardından yine karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier ile anlaşma sağlayan Beşiktaş transferde yine ezeli rakibi Galatasaray'la karşı karşıya geldi. Süper Lig devlerinin Gedson, Ghezzal ve Rosier'in ardından transferde karşı karşıya geldiği isim ortaya çıktı.

ROSIER KİRALIK OLARAK GELİYOR

Beşiktaş Kulübü, bonservisi Sporting Lizbon'da olan Valentin Rosier ile transfer için anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılar, Fransız futbolcuyu zorunlu satın alma opsiyonlu kiralamak için Sporting Lizbon'la görüşmelerini sürdürüyor.

GHEZZAL'DA ANLAŞMA YAKIN

Rosier'in ardından Rachid Ghezzal'la da anlaşan Beşiktaş Kulübü, Leicester City ile pazarlıklarını devam ettiriyor. Siyah-beyazlılar ile Premier Lig ekibi arasında 1 milyon euroluk bonservis ücreti farkı olduğu iddia ediliyor.

SERGEN YALÇIN ONAYLADI

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier'in ardından gündeme sürpriz bir isim geldi. Siyah-beyazlıların Galatasaray'ın da gündeminde olan genç futbolcu ile görüşmelere başladığı ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın oyuncu için olumlu rapor verdiği belirtildi.

BEŞİKTAŞ'TAN HALİL ATAĞI

Yeni Asır'ın haberine göre; Beşiktaş, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde geniş bir kadroyla mücadele etmek için kolları sıvadı. Yeni sezonda uygulanacak yabancı kuralından dolayı takıma yerli isimler katmak isteyen siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Brentfordlu oyuncu Halil Dervişoğlu'nun peşine düştü.

SPORTİF DİREKTÖRLE TEMAS

Sergen Yalçın'ın, 21 yaşındaki forvet için olumlu rapor verdiği öğrenilirken yönetimin de bu gelişmenin ardından Halil için atağa kalktığı ve İngiliz ekibinin Danimarkalı sportif direktörü Ramus Ankersen'den, Halil'i istediği belirtildi.

MEMNUN KALDILAR

Kurmaylar, daha sonra teknik direktör Thomas Frank'ın izniyle Brentford'un Watford'u yendiği hazırlık maçını izledi ve Halil'in de gol attığı karşılaşmadaki performansından memnun kaldı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ

Kara-Kartal, daha önce Galatasaray'ın ikna edemediği Brentfordlu yetkilileri, "Halil'i Şampiyonlar Ligi vitrinine çıkartarak değerini arttırabiliriz" diyerek ikna etmeye çalışıyor. Beşiktaş, Halil'i transfer ederek daha önce Ghezzal, Rosier ve Gedson transferlerinde karşı karşıya geldiği Galatasaray'a çelme atmak istiyor.

PİYASA DEĞERİ 3 MİLYON EURO

Brentford ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Halil Dervişoğlu, Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansla Türkiye A Milli Takım'a davet edilmiş ve EURO 2020'de forma giymişti. (Skorer)