Beşiktaş'tan Hulk'a 3 milyon euro'luk teklif! İşte yıldız ismin istediği maaş...

Beşiktaş'tan Hulk'a 3 milyon euro'luk teklif! İşte yıldız ismin istediği maaş...

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların gündemindeki 1 numaralı isim ise Hulk. Mandzukic'in Milan'ı tercih etmesi sonrası Brezilyalı golcüye yönelen Kartal, son teklifini iletti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Hulk'un 1.5 yıllığına 4.5 milyon euro net maaş ve bonuslu sözleşme isteğine karşılık; 3 milyon euro net maaş ve 200 bin euro şampiyonluk primi, Avrupa'ya katılım, maç başı ve gol bonusu önermişti.

Yönetim, takım harcama limitlerindeki şartlar gereği maksimum teklifin bu olduğunu daha fazla artırmayacaklarını Hulk'a iletti.

Kartal, teklife olumsuz yanıt alması halinde alternatif isimlere yönelecek. Ailesiyle birlikte Brezilya'da bulunan golcü futbolcuya ise her geçen gün yeni teklifler geliyor. Hulk, Beşiktaş'ın yanı sıra Türkiye'den Trabzonspor'un da gündeminde.

Ayrıca Porto, Atletico Mineiro ve Palmeiras Hulk için sıraya giren diğer kulüpler. Brezilyalı golcüsü on olarak Çin'de Shanghai SIPG'de forma giymişti. (Sabah - Ogün Şahinoğlu)