Beşiktaş'tan Medel sürprizi! Atiba'ya alternatif...

Beşiktaş'tan Medel sürprizi! Atiba'ya alternatif...

Beşiktaş'tan yeni bir transfer hamlesi! Siyah-beyazlılar, Trabzonspor'un almak için çok uğraştığı futbolcuya talip oldu.

Ajans Beşiktaş - Hürriyet gazetesinden İsmail Er'in haberine göre Beşiktaş, Inter’den Gary Medel’in menajerine mesaj yollayarak, transfer koşullarını sordu. 31 yaşındaki futbolcu, hem ön liberoda Atiba’ya alternatif hem de stoper olarak düşünülüyor.

Beşiktaş, forvet arayışlarını sürdürürken diğer yandan da sürpriz şekilde ön libero transferine yöneldi girdi. Siyah beyazlılar, daha önce gündemlerine gelen, ama son zamanlarda adı Trabzonspor ile anılan Gary Medel ile temasa geçti. Medel’in menajerine mesaj yollayarak irtibata geçen siyah beyazlı yöneticiler, Şilili futbolcunun transfer koşullarını sordu.

Trabzonspor'un Inter'den 5 milyon euro karşılığında transfer etmek istediği Medel ile Boca Juniors ve CSKA Moskova da ilgileniyordu. Daha önce Juniors'un kendisiyle ilgilendiği yönündeki haberleri beğenen Medel, son olarak Trabzonspor'un kendisiyle 2 milyon euro karşılığında anlaştığı yönündeki haberleri beğendi. Bu arada Trabzonsporlu yöneticiler, Medel'in transferinde şu ana kadar aşılamayacak bir engel bulunmadığını belirttiler. Medel’in İnter ile 31 Mayıs 2018’e kadar sözleşmesi var.

Atiba’nın geçen sezonun son bölümünde sakatlanması ve arkasından form düşüşü yaşaması nedeniyle Medel’i alternatif olarak düşünen yönetim, bu oyuncuyu stoperde de kullanmayı planlıyor. 31 yaşındaki Medel, 103 kez de Şili Milli Takımı’nda oynadı.

Etiketler :