Beşiktaş'tan N'Golo Kante planı!

Beşiktaş'tan N'Golo Kante planı!

Beşiktaş, Chelsea ile sözleşmesi bitecek olan N'Golo Kante'nin durumunu araştırıyor. Sakatlıklar nedeniyle kariyeri düşüşe geçen Fransız orta saha için yönetim mali fedakarlık yapmaya hazır.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın gözü N'Golo Kante'de. Chelsea'deki son aylarını geçiren Fransız orta saha siyah-beyazlıların 1 numaralı transfer hedefi haline geldi.

AYRILIK İÇİN GÜN SAYIYOR

Bir dönem Avrupa'nın en önemli defansif orta saha oyuncusu olarak görülen 32 yaşındaki futbolcu, ‘Maviler'den ayrılık için gün sayıyor. Chelsea, bu sezonki başarısızlık sonrası kadrosunu büyük oranda değiştirecek.

CAZİP BİR İSİM

Kante de bonservissiz futbolcular arasında cazip bir isim olarak öne çıkıyor.

BU SEZON VERİMLİ OLAMADI

N'Golo Kante, bu sezon sakatlıklar nedeniyle verimli olamadı. Uyluk ve kasık sakatlıkları nedeniyle bu sezon toplam dokuz karşılaşmada oynayabildi.

YÖNETİM FEDAKARLIK YAPMAYA HAZIR

Siyah-beyazlılar, anlaşma zemini oluşması halinde Fransız yıldızı detaylı bir sağlık kontrolünden geçirecek. Yönetimin bu futbolcuyu ikna etmek için mali fedakârlık yapmaya hazır olduğu ifade edildi. 

KANTE: "BEN BEŞİKTAŞ'I TUTUYORUM"

Dünyaca ünlü yıldız N'Golo Kante, geçtiğmiiz aylarda sosyal medya fenomeni ve restorantlar zinciri sahibi Nusret ile bir araya gelmişti. Kante, yemeğin ardından kendisi le fotoğraf çekilmek isteyen bir F.Bahçe taraftarına verdiği yanıtla gündem olmuştu. F.Bahçe taraftarının "Bir gün F.Bahçe'ye gelmelisin" şeklindeki çağrısına Kante, "Ben Beşiktaş'ı tutuyorum" cevabını vermişti. (Sözcü)