Beşiktaş'tan ocakta 'Yeni Messi' bombası!

Beşiktaş'tan ocakta 'Yeni Messi' bombası!

Devre arası transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş için Hırvat basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de üst üste puan kayıpları yaşayan ve kötü gidişatı durdurmak için çıkış yolu arayan Beşiktaş'ta son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Zirve yarışını sonunda kadar sürdürmek isteyen siyah-beyazlılar, gözünü şimdiden ara transfer dönemine çevirdi. Ocak ayında takıma kazandırılacak isimlerle sezon sonunda mutlu sona ulaşmak isteyen Kara Kartal, birçok bölgeye transfer yapacak.

Özellikle yaz transfer döneminin son günlerinde transferlerini peş peşe açıklayan Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ocak ayında takviyelerin süreceğini söyleyerek taraftarlara müjdeyi vermişti. Önceliği hücum hattına vermesi beklenen siyah-beyazlılar için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

BEŞİKTAŞ HALILOVIC'İN PEŞİNDE

Fotomaç Gazetesi'nin derlediği ve Hırvat Germanijak'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Barcelona'da oynadığı dönemde 'Yeni Messi' olarak lanse edilen Alen Halilovic'in peşine düştü.

MENAJERİYLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haberde Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, 24 yaşındaki Hırvat 10 numaranın menajeriyle İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü.

UZUN SÜRELİ SÖZLEŞME YAPILACAK

Serbest oyuncu konumunda olan Halilovic'in, Beşiktaş'la devre arasından itibaren geçerli olmak üzere uzun süreli bir sözleşmeye imza atacağı da ifade edildi.

Halilovic, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak forma giydiği Heerenveen'de 26 maçta 3 gol ve 5 asistlik performans sergilerken, 5 Ekim itibarıyla serbest kaldı.

LJAJIC GÖNDERİLECEK

Beşiktaş yönetimi ilk olarak, beklediği performansı sergileyemeyen Adem Ljajic'i yüksek bir bonservis bedeli ile elden çıkarmanın peşinde.

Ardından da prensip anlaşmasına varılan genç oyuncu, ocak ayında siyah-beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

ALEN HALILOVIC KİMDİR?

18 Haziran 1996 tarihinde Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde dünyaya gelen Alen Halilovic, futbola Dinamo Zagreb'in altyapısında başladı.

Yeteneğiyle dikkat çeken Hırvat yıldız, 2014 yılında 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Barcelona'ya transfer oldu.

Barça'da beklentileri karşılayamayan Halilovic, Sporting Gijon'da kiralık olarak forma giydikten sonra 2016 yılında yine 5 milyon Euro'ya Alman ekibi Hamburg'un yolunu tuttu.

Burada da beklenen patlamayı yapamayan genç futbolcu, Las Palmas'taki kiralık dönemin ardından Milan'a transfer oldu.

İtalyan devi, Halilovic'i önce Standard Liege'e, sonra da Heerenveen'e kiraladı.

5 Ekim itibarıyla Milan ile sözleşmesi sona eren Hırvat orta saha oyuncusunun bonservisi elinde bulunuyor.

Kariyerinde 217 maça çıkan Halilovic, 23 gol ve 20 asistlik bir performans sergileyerek 43 gole katkıda bulundu.

Hırvatistan Milli Takımı'nın formasını da 10 kez terleten 24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 1 milyon Euro.

Etiketler :