Beşiktaş'tan Ricardo Goulart'a transfer teklifi! Brezilya basını duyurdu

Beşiktaş'tan Ricardo Goulart'a transfer teklifi! Brezilya basını duyurdu

Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası yeni teknik direktör arayışları devam eden Beşiktaş'ta yönetim bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlı idarecilerin takımdaki eksik bölgeleri belirleyip, oyuncu araştırmasına başladığı öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası yeni hoca konusunda görüşmeler devam ediyor. Siyah-beyazlılarda idareciler bir yandan da Ocak ayı transfer ve tescil döneminde takıma gerekli takviyeleri yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken Brezilya basınından Globo; Beşiktaş'la ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya attı. Globo'da yer alan habere göre; siyah-beyazlılar serbest durumdaki Ricardo Goulart için transfer teklifinde bulundu.

Guangzhou Evergrande'den Kasım ayında ayrılan 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun bu teklife verdiği yanıt ise belirtilmedi.

Ricardo Goulart, Guangzhou Evergrande formasıyla geçtiğimiz sezon 13 mücadelede forma şansı bulurken rakip fileleri 7 kez havalandırdı. 30 yaşındaki forvet arkası aynı zaman dilimi içerisinde 1 asist üretti. (Skorer)