Beşiktaş'tan Rizespor'a Gökhan Töre ve Vagner Love için transfer mesajı

Beşiktaş'tan Rizespor'a Gökhan Töre ve Vagner Love için transfer mesajı

Beşiktaş'ın Rizeli Asbaşkanı Ahmet Kavalcı, Rizespor istediği taktirde Gökhan Töre ve Vagner Love'nun transferleri için gerekli kolaylığı göstereceğini söyledi.

Ajans Beşiktaş - Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda stoper, orta saha, kanatlar ve forvet transferi için arka arkaya hamleler yapılıyor. Ancak bu hamlelerden henüz sonuç alınamadı.

Uzun zamandır devam eden transfer çalışmalarında takip edilip görüşülen futbolculardan çeşitli nedenlerden dolayı anlaşma sağlanmış değil. Yeşil-mavililer'de transfer konusunda derin bekleyiş devam ederken gündeme Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılıp kendilerine kulüp bulmaları istenen Gökhan Töre ile Vagner Love geldi.

Beşiktaş'ın Rizeli yöneticisi olan Asbaşkan Ahmet Kavalcı, Rizespor istediği taktirde Gökhan Töre ve Vagner Love'nin transferleri için gerekli her türlü kolaylığı göstereceğini söyledi.

Bu iki oyuncunun durumu ile ilgili Günebakış'a açıklama yapan Kavalcı şu ifadeleri kullandı:

"ÜSTÜME DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIM"

"Rizespor memleketimin takımı. Başarılı olup Süper Lig'de kalmasını istiyorum. Ben de bu konuda üstüme düşeni her  zaman yapmaya hazırım. Bu iki oyuncumuz ile yolları ayırma kararı alındığından Antalya kampında yer almadılar. Vagner Love'a ülkesinden de teklifler var. Gökhan Töre benim çok sevdiğim bir futbolcu. Rizespor Gökhan ve Love ile görüşsün. Ben bu transferlerin gerçekleşmesi için gereken kolaylığı gösteririm. İkisi de Rizespor'da iş yapar ve başarılı olurlar."

Alanyaspor'dan geçen sezon 3 milyon euroya transfer edilen Love Beşiktaş'ta sezonun ilk yarısında 16 karşılaşmaya çıkıp 7 gollük performans sergilemişti. Brezilyalı oyuncuyu Brezilya ekipleri Flamengo ile Corinthians'ında istediği gelen bilgiler arasında. (Futbol Arena)

Etiketler :