Beşiktaş'tan savunmaya duvar: Kaan Ayhan & Ömer Toprak

Beşiktaş'tan savunmaya duvar: Kaan Ayhan & Ömer Toprak

Haziran planını hazırlayan Beşiktaş yönetimi, rotasını Almanya'ya çevirdi. Sezon sonu birçok oyuncuyla yollarını ayıracak olan siyah-beyazlıların ilk hedefinde, iki gurbetçi oyuncu var.

Ajans Beşiktaş - Bir yandan Mayıs ayında yapılacak olan seçime hazırlanan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bir yandan da gelecek sezonun kadro planlaması üzerinde çalışıyor. Sezon sonunda birçok oyuncuyla yolların ayrılması beklenirken, Orman'ın kadroda açılacak boşluk için hedeflerini belirlediği öğrenildi.

Sağ bekte Gökhan Gönül'ün alternatifi bulunmaması nedeniyle bu bölgeye kesin transfer düşünen Başkan'ın listesindeki ilk isim Kaan Ayhan… Almanya'da Fortuna Düsseldorf forması giyen 24 yaşındaki milli futbolcunun hem sağ bek hem de stoper oynaması büyük avantaj olarak görülüyor. Ancak Kaan'ın sergilediği iyi performansla taliplerinin artması da siyah-beyazlıları zorlayacak.

TOPRAK İÇİN KİRALIK FORMÜLÜ

Listedeki diğer isim ise yine Almanya'dan… Geçtiğimiz sezon transfer olduğu Borussia Dortmund'da umduğunu bulamayan ve bu sezon sadece 12 resmi maçta 705 dakika sahada kalan Ömer Toprak hedefte… 29 yaşındaki milli stoperin sezon sonu takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, maliyetinin yüksek olması nedeniyle Beşiktaş'ın kiralama yoluna gideceği ifade edildi.

İki ismi birlikte kadroya katmak isteyen Orman, savunmadaki transferleri böylelikle tamamlamanın peşinde. (Sabah)

Etiketler :