Beşiktaş'tan Slimani hamlesi!

Beşiktaş'tan Slimani hamlesi!

Beşiktaş yönetimi Cenk Tosun'un Everton'a transferinde İngiliz kulübüyle her konuda anlaşma sağladı. Peki Cenk'in yerine transfer yapılacak mı?

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş transfer gündeminde hareketli saatler! Cenk Tosun'un Everton'a satışında İngiliz kulübüyle anlaşma sağlayan siyah beyazlı yöneticilerin gelen bonservis parasıyla yeni bir golcü alıp almayacağı merak konusu. Beşiktaş yönetimi Cenk'ten gelen parayı nasıl kullanacak?

Beşiktaş yönetimi İstanbul'a gelen Everton yetkilileriyle 2 gündür devam aden pazarlıklar sonucunda İngiliz kulübüyle her konuda el sıkıştı. Beşiktaş yönetimi Cenk Tosun transferinden 25 milyon Euro transfer bedeli kazanacak. Transferin en geç salı gününe kadar resmileştirilmesi ve kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Öte yandan Beşiktaş'ın Cenk Tosun'un yerine transfer yapıp yapmayacağı büyük merak konusu. Siyah beyazlılar bu transferden elde edeceği parayı bonservisle oyuncu almayı düşünmüyor. Beşiktaş yönetiminin ilk hedefi kiralama formülüyle bir forvet transferi yapmak.

HEDEFTE LEİCESTER CITY'DEN SLİMANİ VAR

Beşiktaş yönetiminin Cenk Tosun'un yerine düşündüğü golcü adaylarından biri Leicester City'de forma giyen Cezayirli Slimani. İngiliz ekibinde Ahmed Musa'nın sakatlıktan dönmesi ve as kadroda Vardy'nin olmasından dolayı ilk 11'de çok fazla şans bulamayan Slimani'yi siyah beyazlılar listesine aldı. (Futbol Arena)

Etiketler :