Beşiktaş'tan stopere Pape Alioune Ndiaye hamlesi

Beşiktaş'tan stopere Pape Alioune Ndiaye hamlesi

Beşiktaş'ın Fransız stoper Pape Alioune Ndiaye'nin transferiyle yakından ilgilendiği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de şampiyonluk yarışını önde götürenBeşiktaş, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Siyah beyazlı kulübün, Ukrayan takımı Vorskla Poltava'da forma giyen Pape Alioune Ndiaye ile ilgilendiği öne sürüldü.

Pape Alioune Ndiaye, Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Fransız basınından Football365'in haberine göre, Ukrayna ekibi ile sözleşmesi sona erecek olan Pape-Alioune Ndiaye, yaz transfer dönemi öncesi 3 takımın gündemine girdi.

Fransa'dan Lens, Portekiz'den Braga ve Türkiye'den Beşiktaş'ın Pape-Alioune Ndiaye'yi transfer etmek istediği iddia edildi. Ukrayna'da başarılı bir sezon geçirdiği belirtilen Fransız stoperin, menajeri tarafından Lens Kulübü'ne önerildiği ifade edildi.

Pape Alioune Ndiaye kimdir?

23 yaşındaki Senegal asıllı Fransız stoper Pape Alioune Ndiaye, aynı zamanda ön libero ve merkez orta saha pozisyonlarında görev yapabiliyor.2.01'lik boyu ve sol ayağını kullanmasıyla dikkat çeken Pape Alioune Ndiaye, bu sezon Ukrayna'da Vorskla Poltava formasıyla 23 maçta 1 asist kaydetti.

Futbol eğitimini Fransa'da alan genç oyuncu, bir dönem Bologna ve Bari altyapılarında top koşturdu. Ndiaye son olarak İspanya'da Lorca Deportiva takımından Ukrayna'ya transfer olmuştu. (Futbol Arena)

Etiketler :