Beşiktaş'tan takas teklifi: "Al Love'ı ver Harun'u"

Beşiktaş'tan takas teklifi: "Al Love'ı ver Harun'u"

Siyah-beyazlılarda yaprak dökümü İspanyol eldiven ile sürdü. Premier Lig'in yolunu tutacak Fabri'nin yerine Kartal, Harun'u istiyor. Bursaspor'a "Al Love'ı ver Harun'u" teklifi sunuldu.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılarda Tosic, Mitrovic, Atiba, Talisca ile başlayan ayrılık rüzgarı Fabri ile devam etti. Fulham'dan iyi bir teklif alan İspanyol eldiven, önceki gün A Spor ekranlarından gideceğini söyledi.

Beşiktaş da apar topar kaleyi teslim edeceği yeni ismi aramaya başladı. Türkiye'nin yetiştirdiği efsane kalecilerden olan Şenol Güneş'in fikrini soran yönetim tek bir cevap aldı: Harun Tekin. Deneyimli çalıştırıcı, Bursaspor'dan öğrencisi olan 29 yaşındaki eldiveni takımda görmek istediğini iletti.

CAZİP ÖNERİ LOVE

Beşiktaş, başarılı kaleci Harun Tekin'i renklerine bağlayabilmek için Vagner Love'u pazarlıklarda takasa koydu. Bir miktar para da öneren siyah-beyazlıların teklifi ilk aşamada Bursaspor'un bir hayli ilgisini çekti. Timsahlar geçen sezon hücumda çok ciddi sıkıntılar yaşamıştı. Yeşil- beyazlı ekibin en geç 3 gün içinde Kartal'a net bir cevap vereceği öğrenildi.

1.87'lik eldiveni kadrosuna alarak kaleyi Harun Tekin ve Tolga Zengin ikilisine emanet etmeyi hedefliyor.

PENALTI CANAVARI

Harun Tekin başarılı performansıyla Milli Takım'a kadar yükseldi. 29 yaşındaki eldiven çok çevik. Özellikle penaltılarda adeta kalesinde büyüyor. Kalesine atılan 22 penaltının 8'ini kurtarmayı başardı. Şu isimlere beyaz noktadan set çekti: N'Doye (Trabzon), Ergin (Karabük), Marcinho (Gaziantep), Ghilas (Gaziantep), Tunay (Kasımpaşa), Mario Gomez (Beşiktaş), Eto'o (Antalya), Kweuke (Ç.Rize)

CİMBOM'U İSTEMİYOR

Harun Tekin'i Galatasaray da kadrosuna katmayı düşünüyordu. Ancak 29 yaşındaki eldiven, Fernando Muslera'nın arkasında beklemek istemediği için Aslan'ın önerisini kabul etmedi. Beşiktaş'a ise sıcak bakıyor. (Fotomaç)

Etiketler :