Beşiktaş'tan Tayfur Havutçu'ya teklif!

Beşiktaş'tan Tayfur Havutçu'ya teklif!

Beşiktaş Yönetimi, sportif direktör pozisyonuna getirilmesi için Tayfur Havutçu'ya teklif yaptı. Havutçu ise kendisine yapılan teklifi nazikçe reddetti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta profesyonelleşme adına somut adımlar atmaya hazırlanan yönetim, sportif direktör pozisyonuna ivedilikle önem veriyor. Bu doğrultuda siyah-beyazlı takım için ter akıtmış eski futbolculardan birini sportif direktör koltuğuna getirmek için girişimlerde bulunan Beşiktaşlı yetkililer; Tayfur Havutçu’nun kapısını çaldı.

“Avrupa’ya hâkim”

Siyah-beyazlı yönetimin başarılı hocayı seçmesindeki en büyük etkenlerden biri de milli takımda Şenol Güneş’in yardımcısı olarak görev almasıydı. Tayfur Havutçu’nun Ay-Yıldızlı ekipte çalıştığı dönem içinde özellikle yurt dışındaki genç oyuncu ağına hâkim oluşu ve Avrupa futbolunu da iyi bilmesi nedeniyle başarılı hocaya teklif yapıldı.

“Teklifi kabul etmedi”

Havutçu, Beşiktaş’ın yaptığı teklifi nazikçe reddederek; kendisine bazı tekliflerin olduğunu ve kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediğini bildirdi.

50 yaşındaki teknik adam en son 4 Aralık 2019’da Kasımpaşa’nın başına geçerken; Süper Lig ekibiyle 7 maça çıktıktan sonra istifa etmişti. (Asist Analiz - Kartal Yiğit)

Etiketler :