Beşiktaş'tan Tolgay Arslan açıklaması: "Süresiz kadro dışı"

Beşiktaş'tan Tolgay Arslan açıklaması: "Süresiz kadro dışı"

Tolgay Arslan konusunda Beşiktaş Kulübü'nden merakla beklenen açıklama geldi.

Ajans Beşiktaş - 27 yaşındaki futbolcu Tolgay Arslan, yönetimin kararıyla kadro dışı kaldı. Bugün yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Oyuncularımızdan Tolgay Ali Arslan takım içerisinde disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılmıştır."

BİR İLK OLDU

Beşiktaş'ta 4. sezonunu geçiren Teknik Direktör Şenol Güneş'in süresiz kadro dışı bıraktığı ilk oyuncu Tolgay Arslan oldu. Güneş geride kalan dönemde başta Quaresma olmak üzere birçok oyuncuyla sorun yaşasa da hiç kimseyi kadro dışına yollamamıştı. 28 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

SATIŞ LİSTESİNE KONULDU

Güneş gazetesinin aldığı bilgilere göre Tolgay aynı zamanda satış listesine de kondu. Habere göre Tolgay'ın kulübe rest çekmesinin perde arkasında ise menajerinin bir Bundesliga kulübüyle temas halinde olması yatıyor. 

WERDER BREMEN İDDİASI

Gurbetçi futbolcunun Almanya’daki haklarını elinde bulunduran yabancı bir menajerin “Werder Bremen seni istiyor” mesajıyla kafası karışan Tolgay, mutsuz olduğu Beşiktaş’tan ayrılmak ve yeniden Bundesliga’da top koşturmak istiyor. Siyah-Beyazlı yönetimin, 7.5 milyon euro piyasa değeri olan futbolcusunu aynı civarda bir rakama satması bekleniyor.

Etiketler :