Beşiktaş'tan transfer açıklaması

Beşiktaş'tan transfer açıklaması

Beşiktaş Asbaşkanı Ahmet Nur Çebi transfer dönemiyle alakalı önemli açıklamalar yaptı. Samuel Eto'o hakkında da konuşan Ahmet Nur Çebi, Quaresma ve Kerim Frei'in durumları hakkında da net ifadeler kullandı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Asbaşkanı Ahmet Nur Çebi, Ocak ayındaki transfer dönemiyle alakalı Radyospor'a önemli açıklamalarda yaptı. Takımın ve durumu yaklaşan transfer dönemiyle ilgili konuşan Çebi, genel planlamaları hakkında şu sözleri kullandı:

 

Planlamada aslında her şeyi dört dörlük yapamazsınız ama biz yeterli görüyorduk. Caner Gökhan ve Talisca'nın sakatlanması Oğuzhan'ın da sezon başı uzak kalması gibi uzun süreçlerde sakatlıklar yaşandı.Devre arasında bunlardan kaynaklanan sebeplerle takviyeler olacaktır diye düşünüyorum. Sol stoper, bek ve sağ açık birinin takıma katkı vereceğini düşünüyorum. Scout ekibi çalışmaları yaptı ve görüşmeler devam ediyor."

Beşiktaş Samuel Eto'o'yu transfer edecek mi?

Siyah beyazlılarda sezon başında gündeme gelen fakat transferi gerçekleşmeyen Samuel Eto'o, Aboubakar'dan beklenen verimin alınmamaası sonucu yeniden gündeme gelmişti. Bu konuyla ilgili da konuşan Ahmet Nur Çebi, "Eto'o aklımızdan geçiyor konuşuluyor ama, şu an için planlamamız içerisinde yok." ifadelerini kullandı.

Kerim Frei Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir ve Antalyaspor'un resmen istediği, yöneticilerin de açıkladığı Kerim Frei'ın durumuyla alakalı da konuşan Ahmet Nur Çebi, Başakşehir Kerim Frei ile ilgileniyor olabilir. "Kerim bizim için geleceği olan bir oyuncu. onu Bu nedenle satmak gibi bir niyetimiz yok. Bugün için soruyorsanız bizim futbolcumuz ve sahada olacak." ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'nın sözleşmesi uzatılacak mı?

Ahmet Nur Çebi, Ricardo Quaresma'nın merak edilen durumu ve sözleşmesiyle alakalı olarak ise, Quaresma ile sözleşme uzatma fikri var. Takımda tecrübeli oyuncuların da olması gerekiyor. Görüşmelerimiz sürüyor." diye konuştu. 

Stoper için Güney Amerika

Başkan Fikret Orman'ın da bizzat doğruladığı ve stoper almayı düşündüklerini söylediği transfer hakkında Ahmet Nur Çebi, rotalarının Güney Amerika olduğunu belirtti. Çebi, "Stoper mevki Güney Amerika'dan olacak. Oradan birkaç kişi var. İsim vermememiz gerekiyor, çalışmalar devam ediyor." diye konuştu. (Futbol Arena)