Beşiktaş'tan Vefat ve Başsağlığı mesajı

Beşiktaş'tan Vefat ve Başsağlığı mesajı

Beşiktaş, bir dönem siyah beyazlı formayı da giyen, Bursaspor'un sembol isimlerinden Mesut Şen için başsağlığı mesajında bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Bir dönem formamızı da giymiş olan, Bursaspor'un sembol futbolcularından Mesut Şen'in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Mesut Şen'e Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Bursaspor camiasına başsağlığı dileriz.'' ifadelerinde bulundu.

Mesut Şen kimdir?

1944 yılında dünyaya gelen Mesut Şen, 1958 yılında kolundaki saati 80 liraya satıp İstanbul'a geldi. İstanbul'da Galatasaray altyapısına seçildi. Galatasaray altyapısında oynarken Bursa'da, sıradan bir mahalle maçına dahil olup Akınspor'un yöneticilerini büyüledi. Daha sonra 50 lira karşılığında Mesut Şen Akınspor'a transfer oldu. 

Takip eden yılda gol kralı olup Akınspor'u da şampiyonluğa taşıdı. Bursaspor'un kurulduğu 1963 yılından 1973 yılına kadar yeşil beyazlı formayı giydi. Bursaspor'dan Beşiktaş'a 750 bin lira karşılığında transfer oldu. Futbolu bırakınca futbolun içinde kalmaya devam edip Bursaspor'a çeşitli görevlerde hizmet verdi.

Etiketler :