Beşiktaş'tan yalanlama! O röportaj hayal ürünü çıktı

Beşiktaş'tan yalanlama! O röportaj hayal ürünü çıktı

Beşiktaş'tan Futbol A Takım Direktör Yardımcısı Berkay Türkmen'in bugün çıkan röportajı için yalanlama...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Kulübü'nden şu açıklama yapıldı:

"Uluslararası bir toplantı için yurt dışında bulunan Futbol A Takım Direktör Yardımcımız Berkay Türkmen adına İtalyan “Calciomercato” haber sitesinde bazı açıklamalar yayınlanmıştır. Berkay Türkmen’in herhangi bir yorumda bulunmamasına rağmen, muhabirin kendi bilgileri doğrultusunda servise sunduğu bu haber, yapılan yanlışın ortaya çıkmasının ardından yayından kaldırılmıştır. Konuyu bu şekilde bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz."

Öte yandan Calciomercato, söz konusu röportajı sitesinden kaldırdı.

KULÜBÜN YALANLADIĞI RÖPORTAJ NEYDİ?

Beşiktaş Futbol A Takım Direktör Yardımcısı Berkay Türkmen, İtalyan basınına siyah-beyazlı takımla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulunduğı iddia edilmişti. 

İddia edilen haberdeki açıklamalar şöyledi:

Berkay Türkmen, "Adem Ljajic çok iyi gidiyor, Sırbistan Milli takımı'nda da bunu gösterdi. Onunla gerçekten çok mutluyuz. Ancak Ljajic için karar vermek için henüz çok erken. Bir karar verirken, birçok faktörü değerlendirmek ve dikkate almak zorundasınız. Geçen sene 10 numaramız Talisca'ydı ve çok iyi işler yaptı. Bu formanın bir ağırlığı var ve bu yüzden önemli hususları dikkate alacağız." dedi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Ryan Babel hakkında da konuşan Berkay Türkmen, "Babel'in sözleşmesi bitecek ve şu ana kadar yenileme olasılığıyla ilgili bir haber yok. Sezon sonu ayrılabilir." ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Özyakup ve Roma iddialarıyla ilgili soruya da yanıt veren Berkay Türkmen, "Oğuzhan Özyakup sözleşmesini yeniledi. Başka bir şey söylemeye gerek yok." şeklinde konuştu.

Beşiktaş ve Inter'de forma giyen Portekizli Joao Mario ile ilgili transfer iddiasının sorulması üzerine Berkay Türkmen, "Oyuncu transferle ilgilenmiyor" diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :