Beşiktaş'tan yeni sponsorluk anlaşması

Beşiktaş'tan yeni sponsorluk anlaşması

Beşiktaş, yeni bir sponsorluk anlaşması yaptığını açıkladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, yeni bir sponsorluk anlaşması yaptığını açıkladı. Siyah beyazlılar, NetWork ile resmi giyim sponsorluğu anlaşması imzaladı. İşte Beşiktaş'ın açıklaması;

Kulübümüz, Türkiye hazır giyim sektörünün tasarıma yön veren, lider ve öncü markalarından NetWork ile resmi giyim sponsorluğu anlaşması imzaladı.

2023 sezonuna kadar sürecek iş birliği çerçevesinde, katılacağımız yurt içi, yurt dışı ve tüm özel müsabakalarda futbolcularımız ile teknik ekibimiz, NetWork’ün Futbol Takımımız için özel olarak tasarladığı koleksiyondan giyinecek.

Dinamik ve aktif bir stili yansıtan 13 parçalık Beşiktaş JK - NetWork koleksiyonunda, yenilikçi formlar NetWork kalitesi ve işçiliği ile buluştu.

Futbol Takımımız için yüksek teknolojiyle donatılmış malzemelere yer veren NetWork, tüm koleksiyonda, Kulübümüzün renkleri siyah ve beyazı kullandı.

Sponsorluk anlaşması kapsamında koleksiyon ürünleriyle yapılan fotoğraf çekimlerinde, Futbol Takımımızdan; Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup ve Welinton Souza yer aldı.

Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy, NetWork ile yapılan iş birliği hakkında şunları söyledi:

“Yeni sezona çok güçlü sponsorlar ile başlıyoruz. Zorlu pandemi sürecinde hem taraftarımız hem de Türkiye’nin köklü markaları Beşiktaşımızı yalnız bırakmadı. Yapılan her anlaşmada Türk sporunun geleceğine olan inancımız artıyor. Gençlerimizi ve kulüplerimizi destekleyen markalar ne kadar artar ve çeşitlenirse spor alanında da o kadar güçlü oluruz. NetWork, Türkiye’de yıllardır çizgisini bozmayan, kalitesi ve duruşuyla kendini ispatlamış bir marka. Beşiktaşımız da yıllardır verdiği sportif mücadeleler ile kendini uluslararası müsabakalarda dünyaya tanıtmış bir spor kulübü. Bu güçlü iş birliğinin her iki taraf için hayırlı olmasını ve uzun yıllar devam etmesini temenni ediyoruz. NetWork markasının bünyesinde yer aldığı Beymen Grup’a Türk sporuna verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim.”

NetWork Genel Müdürü Orhan Maltepe, sponsorluk anlaşmasını şu sözlerle değerlendirdi:

“Beşiktaş’ın futbol takımı için özenle hazırladığımız koleksiyonda, alışılagelmiş görünümlere yönelmekten ziyade dinamik, genç ve sportif bir yaklaşımla yola çıktık. Oyuncular ve teknik heyetin her daim rahat etmelerini ve kendilerini şık hissetmelerini sağlayacak en yüksek teknolojiye sahip, inovatif materyaller ile sunduğumuz akıllı tasarımların, Beşiktaş taraftarının da beğenisini kazanacağına eminiz. Beşiktaş JK camiası ile bir araya gelmekten büyük gurur duyan NetWork, Türk sporunu desteklemeye her zaman devam edecek.”

Etiketler :