Beşiktaş'tan yerli transfer hamlesi!

Beşiktaş'tan yerli transfer hamlesi!

Emirhan İlkhan'ı da Torino'ya göndermeye hazırlanan Beşiktaş'ta yerli oyuncu konusunda arayışlar başladı. Siyah-beyazlıların daha önce de transfer etmek istediği milli futbolcu için yeniden devreye girdiği öğrenildi. İşte transfer haberinin detayları...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde gündem yerli futbolcu transferine çevrildi. Siyah-beyazlı takımda kurmaylar daha önce transfer için anlaşma sağlanamayan milli futbolcu için yeniden harekete geçti. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

KADROYA ÖNEMLİ TAKVİYELER

Valerien İsmael'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig devinde şu ana kadar takıma önemli isimler dahil edildi. Orta saha kurgusuna Gedson Fernandes eklendi. Santrafor pozisyonunda Güven Yalçın, Michy Batshuayi ve Cyle Larin'le yollarını ayıran Beşiktaş; Jackson Muleka, Wout Weghorst ile Cenk Tosun'u kadrosuna kattı. Stoper rotasyonuna Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan dahil edildi.

RIDVAN RANGERS'A GİTTİ

Beşiktaş altyapısından yetişen ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Rıdvan Yılmaz, Rangers'a transfer oldu. 21 yaşındaki futbolcu, İskoçya ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Rangers, Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş'a 4 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Genç oyuncunun sözleşmelerinde bonus maddeleri ve sonraki satıştan pay olduğu açıklandı.

EMİRHAN TORİNO YOLCUSU

Süper Lig devinde altyapıdan yetişen bir diğer isim Rıdvan Yılmaz da Avrupa'nın dikkatini üzerine çekti. Genç orta saha için Torino devreye girdi. Serie A ekibinin, Emirhan İlkhan'ın sözleşmesinde yer alan 4 milyon 500 bin euroluk serbest kalma bedelini ödeyeceği öğrenildi.

YERLİ FUTBOLCU SIKINTISI

Beşiktaş'ta kurmaylar Rıdvan Yılmaz'ın vedası ve Emirhan İlkhan'ın olası transferi nedeniyle yerli futbolcu arayışına başladı. Bu doğrultuda transfer gündemine flaş bir isim geldi.

KAAN AYHAN HAMLESİ

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş, Kaan Ayhan'ı transfer etmek için yeniden harekete geçti. 27 yaşındaki stoperin transferini Valerien Ismael'in ısrarla istediği vurgulandı. Siyah-beyazlıların bu transferle birlikte hem savunmaya önemli bir yıldız takviyesi yapmayı hem de yerli sorununa çözüm bulmayı hedeflediği aktarıldı.

GÖRÜŞMELER TIKANMIŞTI

Siyah-beyazlılar, Kaan Ayhan'ı transfer etmek için yaklaşık 1 ay önce Sassuolo ile sıkı pazarlıklar yapmış ancak istediği sonucu elde edememişti. Serie A ekibinin 5 milyon euroluk bedelde herhangi bir indirim yapmaması görüşmeleri tıkama noktasına getirmişti. Rıdvan Yılmaz ve Emirhan İlkhan'ın transferinden ciddi bir geliri kasasına koyan Beşiktaş'ın Sassuolo yeniden pazarlıklara başlayacağı belirtildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in Kaan Ayhan transferini ısrarla istediği ve bir an önce bitmesini hedeflediği vurgulandı. 27 yaşındaki oyuncunun Serie A ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Kaan Ayhan'ın güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

MİLLİ TAKIM'IN VAZGEÇİLMEZİ

Kaan Ayhan geçtiğimiz sezon Sassuolo formasını 24 müsabakada giydi. 27 yaşındaki stoper bu süreçte rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Kaan Ayhan şu ana kadar A Milli Takım'da 49 maçta şans buldu. Schalke 04 altyapısında yetişen Kaan Ayhan daha sonra Eintracht Frankfurt ve Fortuna Düsseldorf'da da oynadı. (Milliyet)