Beşiktaş'tan yıldız oyuncunun transferi için son atak!

Beşiktaş'tan yıldız oyuncunun transferi için son atak!

Transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala çalışmalarına hız veren Beşiktaş Yönetimi, yıldız oyuncunun transferi adına yeni teklifini sundu.

Ajans Beşiktaş - Ara transfer döneminin bitimine saatler kala Beşiktaş'ta çalışmalar hız kazanmış durumda. Siyah-Beyazlılar, gündeminde yer alan yıldız oyuncunun transferini bitirmek adına yeni bir teklifle kulübünün kapısını çaldı. 

BORINI İÇİN SON ATAK

Kara Kartal, ara transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala çalışmalarına hız verdi. Siyah-Beyazlı yönetim, Karagümrük’ten Fabio Borini’yi kadrosuna katmak için temaslarına devam ediyor. İdareciler, yeni bir teklifle İstanbul ekibinin kapısını çaldı.

Siyah-Beyazlılar, ara transfer döneminde 5 takviye yapmıştı. Vincent Aboubakar, Oumar Colley, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut ve Alexandru Maxim’i kadrosuna katan Kara Kartal, 2 kez uzatılan transfer döneminde girişimlerine devam ediyor. Te knik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda Kevin N’Koudou’yla yollarını ayırıp yeni bir kanat oyuncusu almayı planlayan idareciler, Süper Lig ekiplerinden Karagümrük’ün hücumcusu Fabio Borini’nin peşine düşmüştü. İtalyan forvet için İstanbul temsilcisine yaptığı 3 teklif reddedilen Kara Kartal, transfer döneminin bitimine saatler kala operasyonu tamamlamak için çalışmalarını hızlandırdı.

Futbolcular onay verdi

Beşiktaş’ın bu doğrultuda son olarak Borini için Karagümrük’e Kevin N’Koudou artı 2 milyon Euro teklif ettiği kaydedildi. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Borini, Beşiktaş forması giymeye olumlu bakıyor. N’Koudou da kariyerine İstanbul’d a devam edeceği için bu takasa yeşil ışık yakmış durumda... Ara transfer penceresinin bitimine saatler kala Kara Kartal, operasyonu tamamlamak istiyor. (Fanatik)