Bilal Meşe, Partizan - Beşiktaş maçını değerlendirdi

Bilal Meşe, Partizan - Beşiktaş maçını değerlendirdi

Milliyet Gazetesi spor yazarı Bilal Meşe, Partizan - Beşiktaş maçını değerlendirdi

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi'nde gruplar öncesinde son aşamaya gelen Beşiktaş, dün akşam play-off turunda deplasmanda Sırbistan temsilcisi Partizan ile karşı karşıya geldi.

Müsabakaya iyi başlayan Partizan maçın başında bulduğu golle 1-0 öne geçti. Beşiktaş, bu golden 2 dakika sonra Tolgay Arslan'dan gelen gol ile skoru 1-1'e getirdi. Müsabaka bu sonuçla sona erdi. Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynanacak olan rövanş maçı öncesinde avantaj elde etti.

Bilal Meşe, Partizan - Beşiktaş maçı hakkında, "Her zaman her yerde iddia ederim ben Quaresma'sız bir Beşiktaş düşünemiyorum. Quaresma'nın kaprisleri ve kızgınlıkları tamamen top oynamaktan kaynaklı. Biraz hoşgörülü bakmak lazım. Yıldızlar böyledir genellikle. Beşiktaş için bence çok iyi bir sonuç. Oğuzhan çok yetenekli bir oyuncu ama geçmiş senelerdeki performansının çok uzağında. 

Makas daraldı artık. Her takım her takımı yenebiliyor. Dünya Kupası'nda da gördük bunu. Devler Ligi'nde de görüyoruz bunu. Hiç aklınıza gelir miydi Beşiktaş'ın namağlup lider çıkacağı? Başardı bunu. Beşiktaş çok tecrübeli bir takım. Transfer sıkıntısı var tabi ama bunun temelinde ekonomik kriz yatıyor. Beşiktaş bugün oyuncu alamıyorsa bunu ekonomiye bağlamak lazım" dedi.