Bilal Meşe: ''Sergen hoca gereğini yapar''

Bilal Meşe: ''Sergen hoca gereğini yapar''

Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, Beşiktaş'ın transfer gündemini ve yabancı sorununu bugünkü köşe yazısında değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Bilal Meşe'nin bugünkü Milliyet Gazetesi'nde yer alan yazısı;

Yabancı futbolcu transferi başlı başına ‘risk’ olduğu kadar büyük sorundur... Kaliteli yabancı almak ekonomiyle ilintilidir.

Ekonomi ile ilgili dedik ya, mecburen kenarda, köşede kalmış ya da emekliliği gelmiş oyuncuların peşinden koşuyoruz sürekli! Hadi diyelim ki iyisini buldunuz, aldınız. Bu kez ya uyum sıkıntısı yaşanıyor ya da verim alamıyorsunuz ve sonunda göndermek için göbeğiniz çatlıyor!

Valla, Beşiktaş’ın yabancı konusunda yıllardır başı nedense hep dertte, nokta atışı yapamıyor, yararlı olanları da elinde tutamıyor!

Beşiktaş’ta yönetim kanadı bir yandan ekonomik sıkıntıları aşmak istiyor, diğer taraftan teknik direktör Sergen Yalçın’ın oyuncu isteklerine çözüm arıyor. Konyaspor karşısında alınan farklı mağlubiyette büyük rolü olan Vida, topun ağzında! Ne indirim yapıyor, ne de gitmek istiyor! Eee yılda 3.5 milyon euro alsam ben de gitmem!..
Aboubakar güven verdi

Düşünün lig başladı, Burak Yılmaz’ın yerini doldurmak için çalmadık kapı bırakılmadı, yeniden Vincent Aboubakar’a dönüş yapıldı, iyi de oldu. Çünkü Kamerunlu oyuncu, Beşiktaş’ı tanıyor, seviyor, havasını - suyunu biliyor.
Konya maçında gördük ki, Aboubakar fiziksel olarak hazır, belli ki çalışmalarını sürdürmüş.
Kartal’a özellikle gol yollarında büyük katkısı olacak, Burak Yılmaz’ın boşluğunu dolduracaktır.
Farklı Konyaspor yenilgisi, bireysel hatalar sonucudur, o şahıs kendini iyi bilir!

Peki fark yedi diye Kartal bitti mi?

Elbette hayır, Sergen hoca bu takımı toparlar, yarışın içinde tutar, merak etmeyin!

Etiketler :