Bilal Meşe: "Yiğidin hakkını teslim edin"

Bilal Meşe: "Yiğidin hakkını teslim edin"

Milliyet Gazetesi Bilal Meşe, Beşiktaş'ın geçen hafta sonunda gerçekleşen Olağan Divan Kurulu Toplantısını yazdı.

Ajans Beşiktaş - Yazısında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın konuşmalarını değerlendiren Meşe, uzun yıllardır takip ettiği Beşiktaş'tan da ayrılarak Gelibolu'ya yerleşme kararını sütünlarına taşımış.

İşte Bilal Meşe'nin Milliyet Gazetesi'ndeki yazısı:

"Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Divan Kurulu’nda sert açıklamalarını herkes biliyor. Detayına girmeyeceğim, her şey gayet açık ve net... Dememiz o ki, kapalı kapılar ardında konuşulan birçok söylemleri başkan pas geçmedi, yanıtları verdi.

İş yapılan yerde elbette hatalar olacaktır, doğaldır. Nereye varmak istiyoruz? Bakın eyy Beşiktaş sevdalıları, mayıs ayında kongre var. Başkan Orman, “hodri meydan” diyor..

Öyle ki, “Yüreği olan çıksın, mayıs ayında aday olsun. Bazı şeyler için pusuya yatmayın, pusu kurmak kalleşin işidir” şeklindeki söylemleri bir isyanın işaretidir. Beşiktaş’a en zor dönemlerinde bir başkan veya yönetici sahip çıkar, kimse merak etmesin.

Başkanın düşünceleri ortada... Kim aday olmak istiyorsa - ki üyelerin buna hakkı var - çıkar aday olur, kazanır veya kazanmaz.

Evet, ortada ekonomik bir kriz söz konusu... Gelecek olanlar için de zor bir tablo... Kartal geçmişte ne fırtınalar yaşadı, iyi biliriz. Ancak asla yere çakılmadı. Yalpaladı ama zirveye hep kanat çırptı.

Bir deyim var, “Yiğidi öldüreceğiz ama hakkını de teslim edeceğiz” diye... Başkan Fikret Orman’ın yaptıkları ortada... Sakın ola bunları göz ardı etmeyelim. Kapalı kapılar ardında konuşmayın, çıkın kongrede yarışın. Nokta....

Hoşça kal İstanbul

Kendimi bildim bileli fırtınalı bir aşk yaşadım İstanbul’la!.. Bir dargın bir barışık. Ama her gün, her gece bir arada.
En güzel günlerim onunla geçti. En acıları da...
O kaçın kurası; yorulmadı tabi... Ben pes ettim.
Artık vedalaşma vakti geldi.  
Çünkü İstanbul ilk günkü tazeliğinden, hırsından, hırçınlığından hiçbir şey kaybetmedi, ben biraz yaşlandım galiba.
Huzur arama ihtiyacındayım.  Tası tarağı toplayıp Gelibolu’ya yerleşiyorum.
Hayır, köşeye çekilmeyeceğim.
Bu veda sadece İstanbul’a.
Milliyet’ten, sizlerden kopamam.
Hele mesleğimden asla...
Patronum sevgili Yıldırım Demirören’in toleransı sürdükçe, dizüstü bilgisayarımın ve akıllı telefonumun şarjı oldukça, habere, yoruma, sütunlardaki yarışa aynen devam...
Sevgi ve saygılarımla..."

Etiketler :