Bilic ile ilgili yeni bir iddia: "Çok istekli"

Bilic ile ilgili yeni bir iddia: "Çok istekli"

Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Slaven Bilic ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Slaven Bilic hakkında İngiliz basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Son olarak Suudi Arabistan'da Al Ittihad takımını çalıştıran Hırvat teknik adamın, yeni adresinin İskoçya Milli Takımı olabileceği belirtildi. Slaven Bilic'in de bu görevi çok istediği ve önümüzdeki günlerde somut adımların atılabileceği iddia edildi. 

Slaven Bilic, İskoçya Milli Takımı'nı çalıştıracak mı?

Al Ittihad takımında görevine son verilen Slaven Bilic için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Daily Record'da yer alan haberde İskoçya Milli Takımı için Bilic'in de adaylar arasında olduğu belirtildi. Hırvat teknik adamın da İskoçya Milli Takımı'nı çalıştırmak istediği kaydedildi. Haberde iddiayı ortaya atan kaynaktan alınan bilgilere göre Bilic'in bu görevi alma konusunda istekli olduğu ve önümüzdeki sürçte bu konuda gelişmelerin yaşanabileceği vurgulandı. 

Slaven Bilic'in kariyeri, Slaven Bilic'in çalıştırdığı takımlar

50 yaşındaki Hırvat teknik adam, antrenörlük kariyerine Hajduk Split takımında başladı. Ardından Hırvat Milli Takımı'nı çalıştıran Slaven Bilic, 2012 yılında Lokomotiv Moskova'nın başına geçti. 2013'te Beşiktaş'a gelen ve siyah beyazlılarda 89 maça çıkan 50 yaşındaki genç teknik adam, ardından West Ham ile anlaştı. Son olarak Al Ittihad'ı çalıştıran Bilic bir süredir takım çalıştırmıyor.

Etiketler :