"Bir haftadır iki oyuncudan bahsediyoruz"

"Bir haftadır iki oyuncudan bahsediyoruz"

beIN SPORTS yorumcusu Önder Özen, Ukrayna-Türkiye mücadelesini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Önder Özen'in değerlendirmeleri: "Maç öncesinde herhangi bir Türk futbolsevere sorsak, "Ukrayna'da 2-3 oyuncu ismi söyleyebilir misin?" desek, herkes Yarmolenko ve Konoplyanka isminde mutabık olacaktır. Bugün en fazla hangi ismi duyduk? Yarmolenko ve Konoplyanka... Tabelaya bakınca da bu iki ismi görüyoruz. Bu bilinmeyen bir şey değil. Bir haftadır iki oyuncudan bahsediyoruz. Herkes aynı şeyi söylüyor.

Ukrayna takımı etkili kanat oyunu oynayan bir takım. Ukrayna ile bizim aramızda uçurum yok. Dengede iki tane ülkeyiz. Kağıt üstünde fizik olarak, taktik olarak, teknik olarak fark yok aramızda. Ancak maça bakarsak, teknik, taktik, fizik olarak geride olduğumuzu gördük. Pozisyona giremedik. Bütün birebirleri kaybettik. Çok pozisyon verdik. Hiç etki ortaya koyamadık. Maç 2-0 ama oyun 2-0'dan daha fazla...

11 puanımız var. Bu puanların 6'sını Kosova'dan, 3'ünü Finlandiya'dan aldık. Son 2 takımdan 9 puan aldık. Ukrayna ve Hırvatistan'dan da 1'er puan almışız. Hırvatistan maçı beni korkutuyor. Çok olgun ve yarışmacı bir takım. Hırvatistan maçı öncesi hiç umut görmedim.

Etiketler :