"Bir sene önceki Oğuzhan'ı arıyoruz"

"Bir sene önceki Oğuzhan'ı arıyoruz"

Fanatik Gazetesi yazarı Yemen Ekşioğlu, Galatasaray - Beşiktaş derbisini ve Beşiktaş'ın son durumunu değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Ekşioğlu'nun Fanatik Gazetesi'nde yer alan yazısı:

"Pazartesi günkü derbiden oyun olarak memnun olmasak da netice olarak Beşiktaş ailesi mutluluk yaşadı. Ancak Fenerbahçe birbirine girdi. Orada ümit yok. Galatasaray ve Başakşehir peşinde... Şampiyonluk hesapları yapıp havaya girmemek lazım. 2004 senesinde 11 puan öndeyken huzursuzluk yaşadığımızı herkes bilir. Onun için keyfini çıkartın bu galibiyetin ancak abartmadan... Ve Şenol Güneş’i de ayrıca tebrik ediyorum. Önce adamlığından. Müsabakanın sonunda direkt soyunma odasına gittiğinden, daha sonradan yaptığı açıklamaları beni daha çok mutlu etti. Aşırı sevinilmemesi gerektiğini sadece bir derbiyi kazandığını belirtti. Derbide ölü evinde bayram yapılmaması gerektiğini herkese gösterdi. 

Oğuzhan kayboldu!

Cenk Tosun ve Oğuzhan Özyakup... Derbide beni en huzursuz eden iki oyuncu. Cenk, bu sezon gol atıyor ama yeterli değil. Futbolcu önce ayakta kalmalı. Oğuzhan’a geldiğimizde ise sen bir kaptansın. Şöyle Beşiktaş tarihini bir incele, kaptanlığın ne demek olduğunu çok daha iyi anlarsın. Bir sene önceki Oğuzhan’ı arıyoruz. Buradan sesleniyorum. Beşiktaş futbolcusu ve kaptanı Oğuzhan Özyakup kaybolmuştur! Görenlerin 0212 310 00 00’dan Beşiktaş Kulübü’ne müracaatları rica olunur! 

İnşallah Bayrampaşa olmaz

Şu sıralar Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, Kocaeli Birlikspor’la özel bir anlaşma yaptı. U21, Yasin Sülün’ün takımı burada cuk oturur. Hem takım iyi, hem de futbolcular adam gibi rakiplerle top oynarlar. Senelerdir bunu söylüyorum. Bu çocuklar emekli memurlar gibi Nevzat Demir’den çıkmıyorlar. Kulübe de zararları çok. Nevzat Demir’de emekli olup gidecekler. Bu açıdan bu evliliğe sıcak bakıyorum. Yeter ki her iki kulübün menfaatine olsun. Beşiktaş’ın bu birleşmede başta elindeki profesyonel futbolcular dahil teknik kadro ve yönetimden de sorumlu bir kaç kişiyi görevlendirmesi gerek. Eğer başına buyruk bırakılırsa sonu Bayrampaşa gibi olur. Yükselme yerine küme düşer, bu da hiç hoş olmaz."

Etiketler :