Bir yıldız doğuyor!

Bir yıldız doğuyor!

Beşiktaş, RB Leipzig'i deplasmanda 2-1 yendi ve grubunu lider tamamladı.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde rekorlar kırarak grubunu lider tamamlayan Beşiktaş'ta, son maçta genç oyuncu Orkan Çınar da şans buldu. Sezon başında Gaziantepspor'dan Beşiktaş'a transfer olan 21 yaşındaki genç oyuncu, bu sezon 2. kez Beşiktaş formasını giydi. Orkan, ilk maçında olduğu gibi ikinci maçında da hem de Şampiyonlar Ligi'nde farkını ortaya koydu.

Talisca'nın attığı golün asistini yapan Orkan Çınar, oyunda kaldığı 20 dakikada 4 kilit pas attı. %100 pas isabeti ile oynayan genç oyuncu, rakiplerine karşı girdiği ikili mücadelelerin hepsini kazandı. Özellikle attığı şık çalım ile taraftarları mest eden Orkan, Beşiktaş formasıyla çıktığı 2. maçta da skora katkı yapmayı başardı.

İlk kez Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda 9-0 kazandığı Manisaspor maçında 90 dakika sahada kalan Orkan Çınar, o maçta 1 gol, 2 asist ile oynamıştı. Orkan'ın, Beşiktaş formasıyla 2. maçının sonunda istatistikleri ise 1 gol, 3 asiste ulaştı.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :