"Bırakın Beşiktaş'a gideyim"

"Bırakın Beşiktaş'a gideyim"

Son dönemde ismi sık sık Beşiktaş ile anılan Nicolas Lombaerts'in, kulüp başkanıyla konuşup ayrılmak istediğini söylediği iddia edildi.

  Rus basınına açıklamalarda bulunan Belçikalı stoperin menajeri Santos Verhlust, Lombaerts'in 10 yıldır Zenit forması giydiğini ve buranın onun için ikinci bir ev olduğunu söylerken, "Ama o hala profesyonel bir futbolcu ve oynamak istiyor. Şu andaki durum ona pek uymuyor. Kulüp başkanı Alexander Dyukova ve Gazprom CEO'su Alexei Miller ile bir görüşme gerçekleştirdi ve başka takıma gitmesine izin vermelerini istedi" şeklinde konuştu. 
 Rus ekibi 31 yaşındaki oyuncunun bonservisi için 3 milyon Euro talep ederken Verhlust son dönemde çıkan Gent iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Zenit ile sözleşmesi Haziran 2018'de bitecek olan Lombaerts bu sezon toplam 12 resmi maçta 916 dakika süre aldı. 
 Ara transfer döneminde kadrosuna bir stoper takviyesi yapmasına kesin gözüyle bakılan Beşiktaş'ın Lombaerts ile ilgilendiği haberleri Türk medyasında geniş yer bulmuştu. (Ajansspor)