Bitmedi, bitmez... Yeniden "Mario Gomez" iddiası

Bitmedi, bitmez... Yeniden "Mario Gomez" iddiası

Love ve Larin’in yetersiz olduğunu düşünen Beşiktaş yönetiminin, Mario Gomez için devre arasında Stuttgart’ın kapısını çalacağı iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Bir sezon Beşiktaş'ta kiralık oynayan ve büyük bir performans gösterdikten sonra ayrılma kararı veren Mario Gomez, bir sezon içinde Beşiktaş'ın tarihine geçmişti.

Geride kalan transfer döneminde adı sıkça Beşiktaş'la anılan Mario Gomez için Negredo'nun gidişi sonrası yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Takvim gazetesi, ara transfer dönemi için Mario Gomez'in Beşiktaş'a transferini yazdı.

Takvim gazetesinde yer alan haber şu şekilde: 

"Negredo ile yollarını ayıran Beşiktaş daha şimdiden gözünü Ocak ayına çevirdi. Vagner Love ve Larin'i yetersiz bulan Siyah- Beyazlı yönetim devre arasında daha iyi bir golcü bulmak için kolları şimdiden sıvarken ilk hedefin daha önce de gündemde olan Alman futbolcu Mario Gomez olduğu öğrenildi.

TARAFTARIN GÖNLÜNÜ ALACAK

Başkan Fikret Orman'ın Mario Gomez'i mutlaka takıma geri getirerek taraftarın gönlünü almaya çalışacağı belirlendi. En iyi performansını Beşiktaş'ta sergileyen Gomez için tüm şartlar zorlanacak.

İLK ÖNCE KİRALAMA TEKLİFİ

Gomez'in transferiyle önemli bir hamle yapmak isteyen yönetimin bu oyuncu için ilk planda kiralama teklifi yapacak. Bunda sonuç alamazsa Alman golcünün bonservis bedeliyle alınması için hamle yapılacak.

BEŞİKTAŞ'A DÖNMEK İSTİYOR

Stuttgart'ta takımın bankosu olmasına rağmen Beşiktaş'a geri dönmeyi çok istediği öğrenilen Alman futbolcunun yapılacak teklife bu kez evet diyeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor."

Ayrıca Habertürk gazetesinden Kartal Yiğit, tranfer dönemi kapanmadan önce resmi Twitter hesabından Alvaro Negredo'nun transfer olması halinde Mario Gomez'in Beşiktaş'a gelebileceğini yazmıştı.

MARİO GOMEZ İSTATİSTİKLERİ

Mario Gomez, Beşiktaş'ta bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcu olmuş; ligde 33 maçta 26 gol atmış, 6 da asist yapmıştı. 3 maç Türkiye Kupası'nda oynayan Gomez bu maçlarda gol veya asist yapamazken, 5 maçlık Avrupa Ligi serüveninde de 2 gol atmıştı. Gomez 2015-2016 sezonunda Beşiktaş forması ile toplamda 41 maça çıktı ve 28 gol atıp 6 da asist yaptı. 

Süper Lig'de 2015-2016 sezonu gol kralı olan Gomez, Ligdeki kaleciler hariç forma giyen 346 oyuncu arasında en çok şut çeken isimdi. 110 şut çeken Gomez, aynı zamanda 89 kez ile ceza sahası içinden en çok şut çeken oyuncuydu. 

Etiketler :