"Biz Başakşehir'e değil, onlar bize baksın!"

"Biz Başakşehir'e değil, onlar bize baksın!"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında konuk olduğu Bursaspor'u 2-0 mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Bursaspor'u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş'a 3 puanı getiren goller 65. dakikada Cenk ve 90+5. dakikada Aboubakar'dan geldi. Bu skorla siyah-beyazlılar liderliği tekrar ele geçirdi.

Aboubakar'ın attığı golde asist yapan Tolgay Ali Arslan maç sonrasu şunları söyledi: "Zor maç olacağını biliyorduk, taraftar baskısı vardı. Zaman zaman maçın gazını çıkardılar. Bursaspor'u tebrik etmek istiyorum. Kaybedecek bişeyleri yoktu. Çok sert oynadılar. Bu galibiyet bir adımdı bizim için. Son 3 maçı da aynı şekilde istememiz lazım. Takım, taraftar, yönetim şampiyonluğu hakediyor."

"Öncelikle kendimize bakıyoruz. Başakşehir bize baksın. Çünkü biz öndeyiz. Geçen hafta demiştim, şampiyon olacağız diye. Savaşmamız lazım. Cenk'i de tebrik etmek istiyorum. Maça girdi maçı çevirdi. Bu sezon çok maç oynadık. Kadromuz geniş. Bize karşı daha çok isteyip, daha çok savaşıyorlar. Herkes bizi yenmek istiyor. Bu gayet normal, Bize o hırsla çıkıyorlar, bilmiyorum Başakşehir'e bu hırsla çıkıyorlar mı?"