Boca Juniors'tan Gary Medel açıklaması

Boca Juniors'tan Gary Medel açıklaması

Beşiktaş'ın ön libero oyuncusu Gary Medel için Boca Juniors Sportif Direktörü Burdisso'dan transfer açıklaması geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Şili Milli Takım oyuncusu Gary Medel için yeni bir iddia ortaya atılmış ve Medel'in Boca Juniors ile anlaşmaya yakın olduğu öne sürülmüştü. Boca Juniors'un Sportif Direktörü Nicolas Burdisso konu hakkında açıklamada bulundu.

Arjantin basınında çıkan haberlere göre, Boca Juniors Sportif Direktörü Nicolas Burdisso, Gary Medel transferi hakkında konuştu. Nicolas Burdisso, Beşiktaş'ın yıldız ismi ile ilgilenmediklerini açıkladı.

''HERHANGİ BİR PLANIMIZ YOK''

"Arturo Vidal ve Gary Medel'le ilgili herhangi bir planımız yok. Şu an takımda hangi bölgelere transfer yapabileceğimizi değerlendiriyoruz. Boca Juniors büyük hedefleri var ve bu nedenle her mevkiiden oyuncu bakıyoruz."

Gary Medel, Beşiktaş'tan ayrılacak mı?

Beşiktaş'ın sezon sonunda yollarını ayıracağı iddia edilen Medel hakkında Boca Juniors'ta bir süre birlikte top koşturduğu Cristian Erbes'ten açıklama geldi. Arjantin basınına konuşan Erbes, Medel ile sürekli iletişim halinde olduğunu belirterek şunları söyledi:

''BOCA'YI ÇOK SEVİYOR''

"Medel ile her zaman konuşuyorum. Boca'yı çok seviyor ve dönmek istiyor. Beşiktaş ile sözleşmesi bitince Universidad Catolica'ya geri döneceğini biliyorum. Sportif Direktör Burdisso onu ikna etmemi isterse, bunu hemen yaparım. Kulübe bu konuda yardım etmek isterim." (Futbol Arena)

Etiketler :